Results 1 to 6 of 6
Discuss Kalyway freezes on install at the Installation - Hackint0sh.org; When trying to install Kalyway onto my desktop, it always freezes at the welcome screen. ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Kalyway freezes on install

    When trying to install Kalyway onto my desktop, it always freezes at the welcome screen. It says something about welcome to Kalyway for amd/intel, but I cannot click on continue or back.

    I've tried installing with leo4all, which will install but the graphics drivers will not work. I read that Kalyway worked better with my card so am trying that instead.

    Spec:

    Gigabye K8NXP-9 mobo, AMD 3800+, nvidia gefore 6600GT 128mb.

    I have an M-audio soundcard, ethernet card and external drive connected as well.
    Last edited by themusicalduck; 12-22-2008 at 07:14 PM.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Install leo4all and install your video driver post installation, you can install your audio and LAN post installation too but you have to tell us the chipsets
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Sound promising, but how do I install the drivers post-install? I had a look on the nvidia website, but not surprisingly they only had drivers for windows or linux.

    Chipset is nforce 4 ultra.

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    LMAO you wont get any help there, check this thread, and you will get QE/CI

    Can you install everest to get your LAN And Audio Chipset model?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok, well I've done a fair bit of experimenting with graphics drivers, but still haven't got to be able to use a higher resolution.

    I've copied all the NVDANV*.kext, the NVDAResman.kext files and the NVinject.kext file. Edited them with my device ID and set the permissions as according to http://nvinject.free.fr/forums/viewtopic.php?t=4.

    It even says in system profiler under display: 'ROM Revision: NVinject 0.2.1', but still can't change res and it says 'Quartz Extreme: Not Supported'.

    Is there anything I could have missed?

    My LAN and audio actually works fine without installing drivers at osx install, so probably don't need to do anything to them.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok, I tried using nvinjectgo instead and I now can boot into safe mode with high resolution! But if I boot into normal mode, I get a blank screen after the apple logo and eventually just a spinning beachball. The beachball appears to be in high resolution mind..

    Any suggestions to help fix this?

 

 

Similar Threads

  1. Kalyway 10.5.2 Freezes On installation
    By Jimboe in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-26-2009, 02:06 PM
  2. Welcome screen freezes - Kalyway
    By m0gul in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-13-2009, 09:15 PM
  3. Kalyway 10.5.1 freezes at grey apple logo
    By pbto154 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 12-06-2008, 02:38 PM
  4. [Kalyway] 10.5.2 > Freezes after 5-10min
    By Hecro in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 9
    Last Post: 08-08-2008, 09:05 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 07-15-2008, 01:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:02 AM.
twitter, follow us!