Results 1 to 6 of 6
Discuss Kalyway 10.5.2 Boot Problems at the Installation - Hackint0sh.org; Using a Toshiba a215-s7422 with the following specs: Operating System: vista home premium CPU Type: ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Kalyway 10.5.2 Boot Problems

    Using a Toshiba a215-s7422 with the following specs:

    Operating System: vista home premium
    CPU Type: AMD Turion 64 X2 TL-58 1.9G
    Memory Size: 4GB DDR2
    Hard Disk: 160gb
    Graphics Card: ATI Radeon X1200
    Wireless: Realtek 8187b

    CPU Type: AMD Turion 64 X2
    CPU Speed: TL-58(1.90GHz)
    CPU L2 Cache: 2 x 512KB

    Graphics-
    GPU/VPU: ATI Radeon X1200 IGP
    Video Memory: (128MB-319MB) Dynamically Allocated Shared Graphics Memory
    Graphic Type: Integrated Card

    Installed OSX without any problems (installed sleepkernel, speedstepkernel and modbinkernel). I also installed several drivers, thinking that I would be able to select them (does it install all of the drivers I select during installation or can I pick which ones to use?) Anyway, on to the problem:

    The regular kernel goes into a restart loop, sleepkernel and speedstepkernel goes to the apple screen and just keeps loading (no errors or different cursors). When I boot using -v I still cannot figure out what the deal is, it goes through the boot process (from what I can tell) and then leaves me at the terminal. Do I need to install the drivers (kext?) from this? I've scoured through what posts I could find relating to this and haven't had any luck. Any help would be greatly appreciated, I feel like I'm really close to getting this.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default well.....

    mostly.... it's that u installed wrong kernel or chipset.
    but it looks like chiset....
    make sure u select right chipset driver.
    OR...
    try with diff distro.. like iDeneb, XxX, Lawless, iPC, iATkos.....
    there's a lot of them... don'nt just try with one distro..
    try all of them... u will find one.

    P.S.
    i tried 8 diff distro.
    and iDened v1.3 10.5.5 made it and works fine.
    (didnt make it with iDeneb v1.4 10.5.6 for some reason.. even tho i used same drivers)
    PC~
    report back.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I guess I'll try reinstalling...any suggestions what chipset/kernel to use? Will it mess anything up if I install more than one?

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Thumbs up

    With this distro maybe speedstep, try to get another one like ideneb or iPC, try with voodoo kernel
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I'll give it a whirl tonight, this is tedious but exciting at the same time haha. I'll post boot screen if the Voodoo kernel doesn't work out...thanks for the help


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry Dell "No Input Error"

    I tried booting up Kalyway 10.5.2 on my Dell Poweredge:
    I know its a server but it only lacks graphx so could someone help me with my problem?
    The problem is that when i boot up the installed partition,
    The screen loses input. I don't get this. The monitor says "no input detected"

    SPECS for Poweredge SC440:
    PROCESSOR:Intel Pentium D Dual Core 3.20 GHz with SpeedStep
    RAM: I have 2 * 1GB and 2 * 512MBs
    Graphics: ATI ES1000 - 16mb on vram, no 3d support
    Chipset: ?I dont know
    Sound Card: VIA Envy24
    HDD: 2 Western Digital 1600ys something something with 120GBs of HDD space each
    Internet/Network Card: I have 2 things: Broadcom Netxtreme Gigabit Desktop Card, and TP Link Wireless Mini USB N adapter
    OS: Windows 7 Home Premium

    Could someone tell me how to get past this?
    I already installed the Dell workaround from Kalyway
    I already tried all the conventional methods,
    PLEASE HELP!
    THIS IS GETTING RIDICULUS! >

 

 

Similar Threads

  1. Problems with kalyway 10.5.2
    By Tenadin in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2009, 03:34 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 05-06-2009, 09:18 PM
  3. KalyWay problems on VM....
    By tksko in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2009, 08:09 PM
  4. kalyway problems
    By dillon92 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2009, 02:13 AM
  5. [Kalyway Support] Kalyway 10.5.1 boot up problem
    By n0r3k in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 4
    Last Post: 03-21-2008, 05:08 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:01 PM.
twitter, follow us!