Results 1 to 7 of 7
Discuss Kalyway 10.5.1 lots of problems at the Installation - Hackint0sh.org; I managed to install Kalyway 10.5.1 on my PC. During installation i didnot select any ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Kalyway 10.5.1 lots of problems

    I managed to install Kalyway 10.5.1 on my PC. During installation i didnot select any customizations. after the setup i installed nvinject. then when i rebooted, after the apple loading screen all i get is a blank screen. what went wrong?
    Motherboard: Intel 8945GCNL
    Processor: Pentium 4 dual core
    Graphic card: Nvidia 7300GT 512MB
    Audio: Realtek ALC 888
    NIC: RTL 8139D



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    anyone here successfully used 7300GT 512 MB?
    Motherboard: Intel 8945GCNL
    Processor: Pentium 4 dual core
    Graphic card: Nvidia 7300GT 512MB
    Audio: Realtek ALC 888
    NIC: RTL 8139D

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Have you tried booting with -x -v it will give you some info on what happens before it crashes. Im guessing the kext it installed was bad or incompatable... The -x -v will give you more info!!

    PsYiOn

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i dont think the kext is bad because when i boot in safe mode, the graphic card is recognised in system profiler and i can also set resolutions and refresh rates in preferences.
    but in normal boot i get a black screen with mouse pointer. i can also move the mouse but the screen is black.

    can u pls suggest something?
    Motherboard: Intel 8945GCNL
    Processor: Pentium 4 dual core
    Graphic card: Nvidia 7300GT 512MB
    Audio: Realtek ALC 888
    NIC: RTL 8139D

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    OK i have solved my graphic problem. My 512MB card was the problem. After flashing the ROM of the graphic card it was solved.
    Now my graphic card is fully supported!

    Now i have my ethernet and sound to solve.
    Motherboard: Intel 8945GCNL
    Processor: Pentium 4 dual core
    Graphic card: Nvidia 7300GT 512MB
    Audio: Realtek ALC 888
    NIC: RTL 8139D


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    My ethernet card is RTL8139D with vendor ID 1904. Now it turns out that people have failed to use this particular card.

    If anyone has successfully used this one pls help.
    Motherboard: Intel 8945GCNL
    Processor: Pentium 4 dual core
    Graphic card: Nvidia 7300GT 512MB
    Audio: Realtek ALC 888
    NIC: RTL 8139D

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hasn't anyone been able to use this card?
    Motherboard: Intel 8945GCNL
    Processor: Pentium 4 dual core
    Graphic card: Nvidia 7300GT 512MB
    Audio: Realtek ALC 888
    NIC: RTL 8139D

 

 

Similar Threads

  1. Booting problems, lots
    By jadefox in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 06-02-2010, 01:43 PM
  2. 10.6.2 installation with lots of problems
    By utkuaydin in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-03-2010, 09:22 PM
  3. Lots of iPhone Problems, Please help!
    By skyline_2k7 in forum iPhone 3G
    Replies: 3
    Last Post: 06-11-2009, 06:04 AM
  4. Lots of problems with firmware 2.2
    By elie.fares in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 12-01-2008, 03:12 PM
  5. lots of problems:)
    By calipornya in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 09-24-2008, 02:59 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:36 PM.
twitter, follow us!