Results 1 to 4 of 4
Discuss ipc 10.5.6 strange problem at the Installation - Hackint0sh.org; i installed 10.5.6 and the installation went fine. but in the bootloader, my hard drive ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default ipc 10.5.6 strange problem

    i installed 10.5.6 and the installation went fine. but in the bootloader, my hard drive does not show.
    in the bootloader it says to press any key to boot from the dvd and when i don't press any key, it boots into my hard drive. but when i remove the dvd, and try to boot it says that it cannot boot.
    when i press F8 in the bootloader, only my dvd drive is shown and not my hard drive.
    what is wrong?
    Motherboard: Intel 8945GCNL
    Processor: Pentium 4 dual core
    Graphic card: Nvidia 7300GT 512MB
    Audio: Realtek ALC 888
    NIC: RTL 8139D



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    58
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    7

    Default

    Install Chameleon.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    installing chameleon 2 solved the problem. thanks!
    but i can't get internet. my ethernet card is not detected. what should i do?
    Last edited by bishal86; 10-23-2009 at 09:47 AM.
    Motherboard: Intel 8945GCNL
    Processor: Pentium 4 dual core
    Graphic card: Nvidia 7300GT 512MB
    Audio: Realtek ALC 888
    NIC: RTL 8139D

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    my network card rtl8139d is in a pci slot. how do i get it to work?
    guys can anyone please help?
    Motherboard: Intel 8945GCNL
    Processor: Pentium 4 dual core
    Graphic card: Nvidia 7300GT 512MB
    Audio: Realtek ALC 888
    NIC: RTL 8139D

 

 

Similar Threads

  1. Strange Problem...
    By i5te in forum Installation
    Replies: 35
    Last Post: 04-29-2010, 01:18 AM
  2. Strange Wi-fi Problem
    By nkmosch in forum Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 11-03-2007, 08:03 AM
  3. strange problem
    By matrix in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 11-02-2007, 05:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:03 PM.
twitter, follow us!