Results 1 to 2 of 2
Discuss iPC 10.5.6 on Gateway M275 - Rebooting after install at the Installation - Hackint0sh.org; Hello all, I have been trying for some time to install osx86 on my Gateway ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Ohio
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iPC 10.5.6 on Gateway M275 - Rebooting after install

    Hello all,

    I have been trying for some time to install osx86 on my Gateway M275 tablet. I have completed the install several times using the IPC 10.5.6 dvd but regardless of what I select during the install I can not get it to boot. I have launched the install with the cpus=1 and selected the 1 cpu fix in the customized install, but no love. When it reboots after the install it shows the gray apple screen for a few seconds and then reboots again, endlessly. I have tried booting it with safe mode using the -x switch and it does the same.

    If anyone can help I would be most grateful! Thank you in advance for the help and all of your hard work!

    -UrbanCamel



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by UrbanCamel View Post
    Hello all,

    I have been trying for some time to install osx86 on my Gateway M275 tablet. I have completed the install several times using the IPC 10.5.6 dvd but regardless of what I select during the install I can not get it to boot. I have launched the install with the cpus=1 and selected the 1 cpu fix in the customized install, but no love. When it reboots after the install it shows the gray apple screen for a few seconds and then reboots again, endlessly. I have tried booting it with safe mode using the -x switch and it does the same.

    If anyone can help I would be most grateful! Thank you in advance for the help and all of your hard work!

    -UrbanCamel
    i am currently trying to accomplish the same thing, and I have ended up with the same exact results as you. I did read somewhere that someone was real successful using the same disc you did. Unfortunately they had no struggles so there was no information on how they did it. I actually tried with with upchucks iAtkos disc, and still have the same results as you. If I find any information on this I will repost!

 

 

Similar Threads

  1. Trying to install leopard but keeps REBOOTING!!!
    By bbj25 in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 08-18-2010, 08:04 PM
  2. iATKOS 5i does not install, just keeps rebooting
    By Schermz Meister in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-16-2009, 01:29 AM
  3. Help. After Install, PC keeps Rebooting
    By comicrage in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-04-2009, 01:14 PM
  4. [Leo4All] v3 > trying to install but keeps rebooting
    By ramoz in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 07-23-2008, 01:03 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-11-2008, 09:54 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:07 PM.
twitter, follow us!