Results 1 to 8 of 8
Discuss Intel p4 520 at the Installation - Hackint0sh.org; Hey guys, I've been reading about installing mac osx on my pc and I've successfully ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Intel p4 520

    Hey guys, I've been reading about installing mac osx on my pc and I've successfully installed "KALYWAY_LEO_10.5.1intel_SSE2_SSE3" on a second drive. The problem is, when I boot it up I get a gray apple logo with this circle thing turning then after about 30seconds the screen turns gray with like pink lines. Maybe I chose the wrong drivers in the customization section? Here's my setup:

    -Intel p4 520 @ 2.8ghz Instructions: MMX, SSE, SSE2, SSE3(according to cpuz)
    -Sapphire ATI radeon x800xl pci-e 256mb
    -Asus p5gdc-v deluxe
    -2*1gb corsair DDR2 pc2-5300
    -160gb western digital SATA using a 30gb partition on it to install the OS.

    Any help would be greatly appreciated,
    Ryan



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    hmm can be your video card, try this:
    when darwin appear, type:
    -x -f
    Good Luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the reply,

    I finally got it to run with only SSE2 (no vanilla), no ATI drivers selected and mbr.

    My marvell yukon 88E8053 still won't work after many attempts to fix it by reading help from the forums. Somtimes it shows up in the Network as ethernet but it says cable unplugged. Sometimes the nic light is on but it still won't work in leopard. If there's anything I'm missing, please let me know.

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Ah great ;D did you try booting in force mode to check if your lan works? btw did you get your video working?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I got the LAN to finally work. The trick is when it showed the ethernet connection but unplugged cable I had to fiddle around with the connection list by turning it off then put it back on dhcp.

    My x800xl isn't being recognized and I have a onboard c-media audio and it's still not working even though I see appleac97.kext installed.


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    hmm try with osx86 tools, maybe it get the right kext for you, good luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for the replies. Well I got my creative live pci sound card to work with the kxaudio drivers. Everything is working great now except my x800xl but I don't really think it's an issue because I won't be playing any games on my mac lol.

  8. #8
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Good to hear that roger, you can always help other users by posting how did you install, step post installation, and how to fix some issues, enjoy Hackint0sh
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. MacNN: Intel open to making non-Intel chips for Apple, others
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 05-26-2011, 06:00 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 09-01-2010, 04:10 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-17-2009, 08:25 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 04-03-2008, 02:37 PM
  5. help me abt MAC on Intel PC
    By lehra_rock in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 08-22-2007, 06:51 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:45 AM.
twitter, follow us!