Results 1 to 3 of 3
Discuss Installing Leopard on q6600 problem. at the Installation - Hackint0sh.org; Hello, i donwload iatkos (december) and i try to install. My pc is: Q6600@2.4 4gb ...
  1. #1
    wsx
    wsx is offline
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Installing Leopard on q6600 problem.

    Hello,
    i donwload iatkos (december) and i try to install.
    My pc is:
    Q6600@2.4
    4gb ram
    P5Q Asus
    2 Hdd (1hd Vista) (2hd 170gb data for wista NTFS logical ad 20gb unformatted)


    I want to install leopard in 20gb unallocated space on disk 2

    I insert iatkos disk and rebbot the system.
    On bootload i see the screen that give me the oportunity to select how to start (with the -v option) but after the system reboot.

    Any chance to install leopard on my pc?

    Thanks



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Here is a guide about how to install in this mobo
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    wsx
    wsx is offline
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Here is a guide about how to install in this mobo
    Thanks I try it.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-05-2009, 06:20 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 05-14-2009, 05:08 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 02-25-2009, 04:48 PM
  4. [Hackint0sh Support] problem installing leopard
    By zubair_rahmans in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 9
    Last Post: 07-15-2008, 01:04 PM
  5. osx86 leopard on p5n32-e sli plus with q6600
    By pyrates in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 03-01-2008, 03:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:33 AM.
twitter, follow us!