Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Discuss Installing Leopard on Compaq Presario C700 at the Installation - Hackint0sh.org; Hi All, I have an installation error. Everything works fine, DVD boots well and everything ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question Installing Leopard on Compaq Presario C700

    Hi All,
    I have an installation error. Everything works fine, DVD boots well and everything is going according to plan. Until I get an error message when I am around 80% into the installation process.
    I get this error message.
    "The installer could not verify the contents of the "mediafiles" package"
    I am then given the option to restart and try again which I do with no luck. I have tried everything from changing things in the BIOS to trying different kernels.
    Any Ideas?
    Thanks
    Nathan Russell



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Can you tell us your full specs, and laptop model?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    How do I find my specs if I have no OS installed?
    My laptop model is Compaq Presario C700

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You dont even have windows installed @.o? you are telling me you dont know your processor, ram, hdd, at least the basic eh?

    Anyway have to work, I found your laptop model, try to download another distro maybe your distro is bad, or bad burned, check this
    Last edited by icchansan; 11-30-2008 at 08:11 PM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    No..
    Don't Ask
    Anyway of getting my laptop specs
    or any simple solution to this problem?


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Check the post above, updated~
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    2 gb ram
    120 gb sata hard drive
    intel gma x3100
    6 cell battery

  8. #8
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by MrJibbos View Post
    2 gb ram
    120 gb sata hard drive
    intel gma x3100
    6 cell battery
    Did you check this info?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I burned the disk at 4x speed and others have downloaded the disk I downloaded and it has worked. I am guessing it is something wrong with my pc
    Any Ideas?

    Yes I have checked the info,
    nothing out of the ordinary it seems.

  10. #10
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    OMG! are you reading? read this info

    http://wiki.osx86project.org/wiki/in...o_C700_GF440AV

    In the BIOS disable onboard stuff like LAN, Audio, etc, and check if you GTHE SATA LEGACY OPTION, if you do, disable it too, good luck
    Last edited by icchansan; 11-30-2008 at 08:21 PM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. iAtkos on Compaq Presario C700 (exactly C740ES)
    By Colt in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 02-07-2012, 02:32 AM
  2. Compaq Presario c700 (c792ev) iAtkos 5i
    By hambos22 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-04-2011, 08:24 AM
  3. Installing leopard on compaq presario cq40 107au
    By donn in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2010, 11:33 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 07-01-2009, 07:18 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:18 PM.
twitter, follow us!