Results 1 to 4 of 4
Discuss Installing Leopard on Asus P5QL-E at the Installation - Hackint0sh.org; i have a problem ... i tried to install 2 distros of hackintosh, iAtkos 5i ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy Installing Leopard on Asus P5QL-E

    i have a problem ... i tried to install 2 distros of hackintosh, iAtkos 5i and iDenev v1.4 and the first i customize drivers and when i install it ... the pc restart and never pass the grey screen with the apple ... and when i tried to install iDeneb it not recognize any Hdd ... please help me
    here's my hardware
    Moterboard: Asus P5Ql-e
    intel core 2 duo e8500
    2x2 gb ram
    320 gb HDD seagate 16Mb sata II
    Video : Hd4870

    i don't know if my problem is installing the drivers on customize with the iAtkos ... someone can help me choosing it? if that's the problem ... or someone can tell me what i have to do to see HDD with ideneb ? a tutorial or something ?



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Is your BIOS set to AHCI? That may be why it doesnt see your HD.

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    I think you need to MOD your BIOS or install Retail, did you try with just one core?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    sorry that im bringing alive this post, but i have the same problem with the same motherboard! someone help please!

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 10-17-2010, 08:07 PM
  2. Replies: 20
    Last Post: 04-22-2010, 04:12 PM
  3. Asus P5QL Pro - What Distribution?
    By jordo947 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 01-02-2010, 07:44 PM
  4. iDeneb 1.4 and ASUS P5QL
    By cruzz in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2009, 05:15 AM
  5. Build on Asus P5QL-EM w/ OS X 10.5 Full Retail :
    By Buns Tech in forum Hardware
    Replies: 11
    Last Post: 03-17-2009, 04:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:53 PM.
twitter, follow us!