Results 1 to 2 of 2
Discuss Installing issue at the Installation - Hackint0sh.org; Hello, I am completely new to hackintosh and osx86, but i understand some things. now, ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Installing issue

    Hello,

    I am completely new to hackintosh and osx86, but i understand some things.
    now, i've downloaded ideneb v1.4 and burned it to a dvd
    when i try to install it on my system, it seems to stop responding

    I have an AMD processor, so i have selected the voodoo kernel (first without, second with the amd patch) and some other drivers, but at some point the graphics of the process-bar freeze, and the pc stops reading from the disk (the light is off)...

    so i wondered if my system is capable of this, and if maybe i am doing something wrong.

    My system setup is:
    AMD athlon 3800+ x64 processor
    MSI K8N motherboard with a Nvidia NForce4 chipset
    2 GHz RAM
    NVidia GeForce 8600 GTS graphics card

    If you need more info, plz ask.
    I hope someone can help me!



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    did you try with kalyway or another one?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Odd issue after installing OSX.
    By onx in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-16-2011, 03:07 PM
  2. Issue when installing
    By dyna5ty.9 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 05-14-2010, 07:38 AM
  3. PLz help, installing issue
    By neer2005 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-27-2009, 06:18 PM
  4. Trouble installing - Loop Issue
    By narcoreality in forum Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 06-11-2009, 04:13 PM
  5. [BIOS] Issue to fix before installing OS X
    By Hexxor in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 07-13-2008, 07:05 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:30 AM.
twitter, follow us!