Results 1 to 9 of 9
Discuss Installing Ideneb 10.5.5 disk error at the Installation - Hackint0sh.org; Hello I am currently installing Ideneb v1.3 10.5.5 on my amd computer at home. It ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Installing Ideneb 10.5.5 disk error

    Hello I am currently installing Ideneb v1.3 10.5.5 on my amd computer at home. It boots up with the disk fine but when I come to the screen to select where to install the Mac os at the screen is completely blank. Would this be possibly due to chance that I don't have a partition set asside for this install or just an error possibly through my comp or burn of the disc?



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Can you tell us your specs?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yes I have two comps and have tried it on both
    Desktop is a amd dual core (2.20ghz) 4200+ with 4gigs of ram and 320gig hardrive
    Labtop is amd turioun x64 with 2gigs of ram and 240gig hardrive (in short a Hp dv9620us)

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Well for the AMD machine you need a patched kernel like speedstep and AMD Patch, try that

    And for the laptop the same, just customize...

    If it doesnt work, please tell us full specs, motherboard, chipset, etc
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Alright I am curious though how do I apply this patch?


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Before install you have to press customize

    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok I read some instructions I found here http://tgrounds.blogspot.com/2008/10...055-on-pc.html and noticed that I do need to format the hardrive for it to appear. It did show hd's on my desktop to format including an external hd but on my labtop it does not show its hd's. Any reason or fix as to why the hds appear for formatting on my desktop but not on my labtop?
    EDIT: I have researched and the hd in my desktop is IDE but the hd in my labtop is SATA. I believe that is causing the issue here witht he hd showing up on disk utility on my desktop but not on my labtop. Is there any work around for this. If not ill just have to install it only on my desktop
    Last edited by Vega16; 01-12-2009 at 07:56 PM.

  8. #8
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Did you format your partition as Extended Journaled?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Eh didnt try that. Anyhow I just went ahead and tried to install on my desktop and the installation went smooth but when i boot i get an error message saying to restart the computer and behind it is a big power button like symbol. Did i do somethin wrong on installation =(?
    Edit: A message did pop up saying somethin about Venus or Vegas or something
    Last edited by Vega16; 01-13-2009 at 01:17 AM.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 07-17-2011, 06:17 PM
  2. Error after installing iDeneb
    By janykste in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 06-04-2011, 04:14 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 01-31-2011, 04:51 PM
  4. iDeneb - disk utility error and then boot error
    By eirikr84 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-2010, 11:43 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:34 PM.
twitter, follow us!