Results 1 to 8 of 8
Discuss Installing *.dmg files error. at the Installation - Hackint0sh.org; Ok i was really lucky with the installation of iPC OSx86 10.5.6. I was able ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Lightbulb Installing *.dmg files error.

    Ok i was really lucky with the installation of iPC OSx86 10.5.6. I was able to do it on my first shot without any errors. Initially i had to use "cpus=1" code at boot but after installing the patch (although I remember selecting it at time of install) I dont have to do that anymore.

    So with all that set I still manage to get a problem with "Installing *.dmg files on the OS". Initially it was causing the OS to crash so I found out I had to reinstall the SeatBelt Patch. After that every time it tries to mount the OS gives an error msg in a black box saying I have to restart and gives the same error again and again.

    Any Ideas whats up with this? I have also tried the permission thing in disk utility. So I am not sure how to get around this problem. Any feedback will be greatly appreciated.

    p.s. on a side note I have a Q6600 I was wondering are all the cores of the processor being used with the OS even though it only list 1.

    Thanks.



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    If that error is a stop sign or something similiar it's called a kernel panic. Try chosing different kernels not just the standard one. And for the Q6600 no if it says 1 it can only use 1, the reason it's using 1 is that you have the cpu=1 -f boot flag. (I got the same problem)

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    the error is more like a black box with the words "restart or hold your power button" written in 3 different languages. Is that a case of kernel panic too. Out of the 6 which would you recommend...which one did you end up using.

    I got an Abit IP35 Pro Board....

    Thanks,

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You mounting dmg files, read this to fix it
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yo thanks a lot that was what I was looking for....but it seems that code thing doesnt work....got to use Universal OSx86 Installer Utility


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Aw did you login as root before trying? or just do it with osx86 tools or kext helper.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yea i realized the mistake of not entering the code at boot time...like after 4hrs.... But it worked got to open another theread for other issues that are comming up.

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    this works great , 10.5.6.Ideneb core vanilla
    6400 core 2 duo,p5b-plus vista edition
    7900gs nvidia
    thanks a lot

    edit, install with kext helper
    (do not forget cross fingers )

 

 

Similar Threads

  1. [Customize 2] Error Copying files...
    By jashsayani in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 7
    Last Post: 05-06-2008, 10:52 AM
  2. Installing error?
    By Doom in forum iPod Touch 1G
    Replies: 0
    Last Post: 02-23-2008, 10:09 PM
  3. [1.1.3] Problem with installing System files
    By Dreamsvender in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2008, 11:14 PM
  4. opening .dmg files and installing apps
    By maltloaf in forum AppleTV 1
    Replies: 5
    Last Post: 09-27-2007, 11:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:26 AM.
twitter, follow us!