Results 1 to 2 of 2
Discuss Installation just not working at the Installation - Hackint0sh.org; Hi all, new to OSX and all the things that go with it. I'm trying ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Installation just not working

    Hi all, new to OSX and all the things that go with it.

    I'm trying to install OSX and not getting very far, so far I've tried 3 distro's, they are:

    iATKOS_5i
    iDeneb_v1.4_OSx86
    iPC_OSx86_10_5_6_Universal_PPF5_Final

    So far they have not worked, Ideneb and iPC both get to the same point, before they stop, I can get them to run, get to the part where I format my drive to the correct one used for OSX (Mac OS Extended (Journaled)), then choose what I want to install (including the customizations, and for the record I've fiddled around lots with these and nothing so far seems to change the outcome, so I've been sticking to vanilla installs so far)

    Anyway, OSX begins to install on the hard disk, then after maybe 1-2 minutes the screen goes grey for a minute, then the crash window pops up and says that there's been a:

    Exception: EXC_BAD_ACCESS (SIGBUS)
    Codes: KERN_PROTECTION_FAILURE (0x0000) at 0x00000001

    With iATKOS I have to use the cpus=1 to even get it to the point where I can install, once it starts to install it gets further than the other 2 distro's and comes up with the following error:

    Install Failed, Mac OSX could not be installed on your computer, The installer could not validate the contents of the '10.5.5.Intel' package.

    Any help you can give would be appreciated, btw I've also tried the -legacy -v -x switches, but they don't make any differance.


    My computers specs are:

    Name Intel Pentium D 830
    Specification Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz
    Package Socket 775 LGA
    Instructions sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, EM64T
    Motherboard XFX Nforce 680i LT
    Chipset NVIDIA nForce 680i SLI SPP rev. A2
    Graphics Leadtek Nvida 260 896mb



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Check this thread, hope it helps, good luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 04-17-2011, 05:53 AM
  2. DVD drive not working after iPC installation.
    By uknowmysteez in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2010, 12:01 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 03-18-2010, 05:59 AM
  4. MAC OS not working after successfully installation
    By azad89 in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 02-16-2009, 01:34 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 05-11-2006, 10:37 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:11 AM.
twitter, follow us!