Results 1 to 5 of 5
Discuss Installation hangs at welcome screen at the Installation - Hackint0sh.org; The mouse still works but I can't click the continue button OSX 10.5.2, abit an8 ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Installation hangs at welcome screen

    The mouse still works but I can't click the continue button OSX 10.5.2, abit an8 sli athlon 3800+ x2 , and a raid 0 array + 1tb drive



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    This is the closest thread to what I have found. I did install osx on my laptop before but it was on its own dedicated harddrive. Now I have a new laptop with only 1 HDD bay, so I am using VMWare to install it.

    I get to the screen with the background and the mouse moves around and the ball spins and spins and spins forever. It doesnt seem to be doing anything. Is there something obvious to resolve this?

    Here is a screenshot of where it has been for the past 3 hours or so...


  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Quote Originally Posted by Promotheus View Post
    The mouse still works but I can't click the continue button OSX 10.5.2, abit an8 sli athlon 3800+ x2 , and a raid 0 array + 1tb drive
    Did you try with another distro, anyway try this:
    cpus=1 -x -f
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    2k1Toaster, can you post your full specs, no links
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you soooooo much!!!! It worked, fixed my problem. You're the best!


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 06-08-2011, 09:51 PM
  2. Help!!! Hangs after installation.
    By leafhound in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-21-2009, 07:22 PM
  3. Installation hangs at Language screen
    By chessher in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2009, 04:42 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:19 PM.
twitter, follow us!