Results 1 to 7 of 7
Discuss iDeneb version 1.3 (10.5.5) Help! at the Installation - Hackint0sh.org; Hello everyone, I have installed iDeneb on my Dell Dimension 4600 (SSE2 Processor). When I ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iDeneb version 1.3 (10.5.5) Help!

    Hello everyone,
    I have installed iDeneb on my Dell Dimension 4600 (SSE2 Processor). When I try to boot into leopard, I get this screen:

    http://www.dknh.org/problem3md8.jpg

    Why is this happening?
    Did I check wrong customization options? If so, what should I check/not check?

    Thanks,
    iloveisrael.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You have to choose a patched kernel like speedstep and your drivers of coz, if your using HT Feature, try to disable it in the BIOS, good luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello icchansan,
    I don't really understand what you mean. Could you explain in a little bit further detail? I'm a nooby at this osx86 stuff and I just want to get it running.

    Intel Pentium 4 2.8GHz SSE2, 2.5GB RAM, ATI RADEON 9600, 80GB Hard drive

    Any more detailed instructions? (Sorry, I am just really new and nooby at this stuff!)

    Thanks,
    iloveisrael.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Anyone know why this is happening?

  5. #5
    Advanced Array beagle's Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    31
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by iloveisrael View Post
    Hello everyone,
    I have installed iDeneb on my Dell Dimension 4600 (SSE2 Processor). When I try to boot into leopard, I get this screen:

    http://www.dknh.org/problem3md8.jpg

    Why is this happening?
    Did I check wrong customization options? If so, what should I check/not check?

    Thanks,
    iloveisrael.
    Check it: http://tgrounds.blogspot.com/2008/10...055-on-pc.html


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks, beagle, for that link.

    When I booted up from my hard drive, I selected the Leopard partition and typed in (in the Darwin boot thing) "-v". After 10 minutes, this is the screen shot:

    http://www.dknh.org/IMG_4179.JPG

    Can anyone explain this?

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default A lot of reading needed...

    One poster said it so well, read, read, read.

    Here is a link to a customer google search

    http://www.google.com/coop/cse?cx=00...97:e41g72sr-ba

    Try and match your hardware with that of others and see what they used to be successful... I must have done 10 installs on a Gateway desktop using Kalyway 10.5.2 before it worked and then needed to install patches for video, network and sound and never got the sound to work right.

    But I was so jazzed on getting that far I bought a new MB and CPU and did another 10 or 15 installs and an unknown number of fixes on video and sound but finally did it...

    Other than irritating the wife with the time I spent I enjoyed it...

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 04-11-2011, 07:30 PM
  2. Installation of iDeneb 10.5.8 Lite version
    By taimoore in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-20-2009, 07:26 PM
  3. iDeneb v1.4 fail (Darwin Kernel Version 9.2.0 ...etc.)
    By Wiredwhitmore in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 06-28-2009, 09:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:12 PM.
twitter, follow us!