Results 1 to 2 of 2
Discuss iDeneb ThinkCentre A51p at the Installation - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Montréal, Québec
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iDeneb ThinkCentre A51p

    So I've been having some problems with booting iDeneb v1.4 onto my computer. After installation, the computer just seems to restart after it tells me that it's booting up "Darwin/OSx86".

    I have installed iDeneb with the following:

    • ICHx Chipset driver


    I'm not sure if I have this chipset but I have also tried installing it with nothing added. I'm also not sure of which video driver to install since there are many X1650 drivers.

    Here are my system specs.

    Company: IBM
    Product: ThinkCentre A51p 8423-25U
    Processor: Intel® Pentium® 4 Processor 530 with HT Technology(SSE2, SSE3)
    RAM: 2.5GB
    HD: 80GB 7200RPM S-ATA HDD
    Video Card: ATI Radeon X1650 Pro 512MB PCI-E
    Ethernet: Broadcom Gigabit Ethernet
    Sound: Analog Devices SoundMax Audio Device

    I'm dual booting with Windows XP Professional. Also I was able to boot into Windows after I installed iDeneb. I tried to installl iDeneb on a 10GB partition using the Mac OSX Extended(Journaled).

    Also I wouldn't know where to find what chipset driver I'm suppose to install.

    Please HELP!!



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default thinkcentre

    I also have a thinkcentre a51p and am trying to do the same thing. I realize that your post is pretty old, so I am hoping you found out what was wrong. The install goes fine, and I have chosen the same drivers as you, but then when it reboots, it just keeps rebooting...
    Did you ever receive an answer to your question?

 

 

Similar Threads

  1. Installing OS X 10.6 on my Lenovo ThinkCentre M57
    By TKhaldi in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2011, 09:31 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 02-15-2011, 03:27 PM
  3. IBM ThinkCentre M52 8213
    By mnorrbom in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 08-26-2010, 11:06 AM
  4. My IBM/Lenovo Thinkcentre M51 (8143KUA)
    By djmed in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-02-2009, 01:25 PM
  5. new to hackintosh, need recommendation for ibm thinkcentre
    By dubesinhower in forum Distributions
    Replies: 3
    Last Post: 08-13-2009, 07:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:08 AM.
twitter, follow us!