Results 1 to 2 of 2
Discuss iDeneb ''Still wating for roote device'' help needed at the Installation - Hackint0sh.org; Hi all i just tryed to install iDeneb_v1.4_10.5.6 as i havnt had much luck with ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Norwich uk
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iDeneb ''Still wating for roote device'' help needed

    Hi all i just tryed to install iDeneb_v1.4_10.5.6 as i havnt had much luck with ToH rc2
    But now im enecountering a different error when it trys boot i booted using -v
    it gets stuck and sais ''still waiting for root device''
    has anybody had the same issue or knows how to get around this
    Thanks in advance
    Dean



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Norwich uk
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Bump

    Help is still needed plz sum 1

 

 

Similar Threads

  1. ASUS M2A-VM-HDMI No sound device in ideneb 1.3
    By laugesc in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-05-2011, 05:21 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 02-12-2010, 08:06 AM
  3. ideneb 1.4 help needed - nearly all working
    By labrat51 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 06-16-2009, 04:00 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 11-24-2008, 05:16 PM
  5. Replies: 7
    Last Post: 11-24-2008, 05:16 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:09 AM.
twitter, follow us!