Results 1 to 6 of 6
Discuss iDeneb restarting at startup at the Installation - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question iDeneb restarting at startup

    Hi guys, my name is Marcelo and Im new around here.

    Im trying to install iDeneb v1.3 10.5.5 on my PC. The installation goes well, in the end I get a successful installation message and the system restarts. When the system restarts I see the white screen with the Mac logo in the center and after half a second it restarts again and again. I tried booting with -v-f-x but I get the same results. Any ideas why that happens???

    My system: Intel Q6600, MSI P35 Neo, 4 gb ram 800 mhz, MSI gForce 9800 GT 512 mb, 320 gb SATA HDD

    Thanks in advance.



  2. #2
    Rookie Array Blessed's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    same problem here...

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default same

    same problem

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ok, this is what I found out. In the custom settings you have to select the ones right for your hardware. This time I changed a few of the custom options and the system doesn't restart itself anymore, but the OSX doesn't load either. It is stuck on the white loading screen. Now I think what we should do is finding the correct custom settings for the hardware.

    Does anyone have any idea on what should those settings be for my hard???

    thanks...

  5. #5
    Rookie Array Blessed's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    how you get to the custom settings?
    booting with the DVD?


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yea, when installing the OSX right before the instalation begeins you have a CUSTOM button where you have the different options.

 

 

Similar Threads

  1. Startup Apple with startup audio but no video
    By crimsonangel in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 08-05-2009, 11:15 AM
  2. Restarting
    By stringer987 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-19-2009, 04:38 PM
  3. Very Slow startup in Ideneb, please help
    By embibi in forum Using Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 02-22-2009, 03:47 PM
  4. iDeneb 10.5.5 detecting devices only on startup?
    By resoursa in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 4
    Last Post: 12-18-2008, 03:54 PM
  5. Leopard Ideneb 1.3 -> no startup
    By Nikey in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2008, 08:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:23 PM.
twitter, follow us!