Results 1 to 2 of 2
Discuss iDeneb install issues at the Installation - Hackint0sh.org; Hi, I'm a newbie and i tried the search function, didn't seem to help so ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iDeneb install issues

    Hi, I'm a newbie and i tried the search function, didn't seem to help so here goes.

    I have successfully installed OSX (iDeneb) on my machine:


    Core 2 Q 9450
    Asus P5E3 Deluxe
    4gig Patriot DDR3
    160gig Seagate Sata
    ATI HD 2400 pro


    The only patches I have applied during the install are the HD 2400 pro driver is the Intel ICHx patch.

    Here is the problem, I can only run in Graphics Mode (1024x768). If I select the prober HD 2400 pro driver during the installation using the patches package I get all the way through the install until the system reboots, at roughly the point where the OS gathers user information etc my screen goes all messed up. Completely unreadable.

    I've tried using VGA, HDMI and DVI. If I do the installation without specifying any video driver everything loads fine, only at 1024x768 with an unknown video card.

    Any suggestions?

    Thanks in advance.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Check this thread to get QE/CI
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Intel Pro/100 VE issues with iDeneb v4 / 10.5.6
    By ouija in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 9
    Last Post: 09-27-2009, 03:15 PM
  2. Having issues installing iDeneb v1.4
    By Luke1995 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 04-09-2009, 11:25 PM
  3. iDeneb 10.5.5 issues...
    By Dr. Shkvoren' in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2009, 01:04 PM
  4. ideneb v1.3 10.5.5 issues
    By torrentmasta in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 12-21-2008, 03:00 PM
  5. Installation issues (iDeneb 1.3, OS 10.5.5)
    By PhonicUK in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 12-20-2008, 06:54 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:15 AM.
twitter, follow us!