Results 1 to 2 of 2
Discuss iDeneb doesn't boot. at the Installation - Hackint0sh.org; Hi, I installed iDeneb on a second internal hard drive today and it won't boot. ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation iDeneb doesn't boot.

    Hi, I installed iDeneb on a second internal hard drive today and it won't boot.

    At the chameleon boot loader, I select the hard drive w/ iDeneb on it and it hangs on the Apple logo. I've tried -f,-x, and cpus=1 but they've all given the same results. cpus=1 does, though, have a loading cirlce (not a colored one) underneath the Apple logo.

    When I type -v and the boot menu, it stops at
    "using 10485 buffer headers and 4096 clusters IO buffer headers"

    Don't know what to do.



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    75
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    Quote Originally Posted by selggiT View Post
    Hi, I installed iDeneb on a second internal hard drive today and it won't boot.

    At the chameleon boot loader, I select the hard drive w/ iDeneb on it and it hangs on the Apple logo. I've tried -f,-x, and cpus=1 but they've all given the same results. cpus=1 does, though, have a loading cirlce (not a colored one) underneath the Apple logo.

    When I type -v and the boot menu, it stops at
    "using 10485 buffer headers and 4096 clusters IO buffer headers"

    Don't know what to do.
    What are the specs on your machine? What kexts, fixes, and kernal did you chose when installing?

    Google that error and see if you can find a fix.

 

 

Similar Threads

  1. Ideneb doesn't boot after installation to hdd
    By ASSAD101 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-24-2010, 11:14 AM
  2. BIOS Downgrade? iDeneb doesn't boot on EEE 1000H
    By matthi111 in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 07-25-2010, 07:44 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-08-2010, 02:49 PM
  4. iDeneb V1.3 Doesn't Boot...Please Help!
    By Ier3Boy in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 02-15-2010, 06:08 PM
  5. Doesn't boot directly from HDD (need CD to boot)
    By fletcharr in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 2
    Last Post: 08-29-2007, 04:11 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:43 AM.
twitter, follow us!