Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24
Discuss iDeneb can't see any drive to install at the Installation - Hackint0sh.org; Ok I found this for you, I believe kalyway or iatkos are better for you, ...
  1. #11
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Ok I found this for you, I believe kalyway or iatkos are better for you, anyway read this guide, good luck and have fun reading please post back ur progress
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  2. #12
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thank you! I'll post as soon as i get to any conclusions

  3. #13
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    well i think tells me that i should download another type of OSX ..takes hell lot of time to download with my speed :|..

  4. #14
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You can try with the one that you have, just try to follow similar stuff ok?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #15
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi everybody,you are doing a great thing.
    i have the same problem.

    [IMG][/IMG]

    i have an acer aspire 9420 :
    Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5500, 1666 MHz
    GeForce Go 7300 (256 Mo)
    Realtek ALC883 @ Intel 82801GBM ICH7-M
    Hitachi HTS541616J9SA00 (160 Go, 5400 RPM, SATA)
    BIOS Phoenix.
    and i cant change nothing in bios.
    so please help me to find solution
    Last edited by screamtime; 12-20-2008 at 09:58 PM.


  6. #16
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    You can try with the one that you have, just try to follow similar stuff ok?
    soo much to read..and in half of the stuff they are so rude :| ..feels like u cant even ask any questions

  7. #17
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by umang26 View Post
    soo much to read..and in half of the stuff they are so rude :| ..feels like u cant even ask any questions
    umang well thats guide that you need, you can try with kalyway or the distro that you have, i just can wish you good luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  8. #18
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Oh well,even though my problem does'nt seem to solve. Thanks alot for your support and your fast replies.
    Much Appreciated.

  9. #19
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Hi. I have a similar problem, the thing is I can't see any drive to install but if I go to disk utility, i can see my drive, but I can not mount it. I have 3 Partitions, one is formatted with GParted, Fat32. If i set my drive to Compatibility mode in BIOS, I can't even see the drive on the install. Only in AHCI mode i can see it, but I can not mount it. Any suggestions?

  10. #20
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by screamtime View Post
    hi everybody,you are doing a great thing.
    i have the same problem.

    [IMG][/IMG]

    i have an acer aspire 9420 :
    Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5500, 1666 MHz
    GeForce Go 7300 (256 Mo)
    Realtek ALC883 @ Intel 82801GBM ICH7-M
    Hitachi HTS541616J9SA00 (160 Go, 5400 RPM, SATA)
    BIOS Phoenix.
    and i cant change nothing in bios.
    so please help me to find solution
    Did you format your partition as Extended Journaled?

    Quote Originally Posted by Azaak View Post
    Hi. I have a similar problem, the thing is I can't see any drive to install but if I go to disk utility, i can see my drive, but I can not mount it. I have 3 Partitions, one is formatted with GParted, Fat32. If i set my drive to Compatibility mode in BIOS, I can't even see the drive on the install. Only in AHCI mode i can see it, but I can not mount it. Any suggestions?
    Enable AHCI SATA, then boot into the installation, and format your partition as Extended Journaled
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Installing iDeneb with a USB drive help?
    By cccodyyyy in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-22-2011, 02:13 AM
  2. Replies: 5
    Last Post: 11-29-2010, 11:48 PM
  3. Drive not being read on install, latest iDeneb
    By baneat in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-22-2009, 03:45 PM
  4. install ideneb without dvd drive
    By renatoc in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 02-17-2009, 03:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:03 AM.
twitter, follow us!