Results 1 to 4 of 4
Discuss iDeneb on Asus EEEPC 1005HA boot failure at the Installation - Hackint0sh.org; I followed the instructions for installing iDeneb v.1.4 onto my EEEPC 1005HA. It loads the ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iDeneb on Asus EEEPC 1005HA boot failure

    I followed the instructions for installing iDeneb v.1.4 onto my EEEPC 1005HA.

    It loads the bootloader, loads the kernel, then starts giving messages from the kernel and the lasat message is "using 10485 buffer headers and 4096 clusted IO buffer headers."

    And that's it. It just hangs after that message.

    It hung in the exact same place when I installed iDeneb v.1.6.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Any help?

    I've followed several instructions online now.

    All say I need to disable Hyperthreading in the BIOS first, but there's no option for that in the F2 bios options on boot.

    Any help?

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default same

    I've got the same problem. I've rebooted in Windows, deleted, and reformatted the OS X partition, then reinstalled iDeneb, hoping it was just a simple step I missed or something. I've done it about four times now, no luck. Could it be because were using iDeneb 1.4? I heard somewhere that it doesn't work for the 1005ha. Then again this guide says to use 1.4.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default fix

    Figured it out. Press escape while booting, select your usb drive or external disk drive. then when the prompt pops up telling you to press enter to begin iDeneb, punch in the rd=disk0s2 -v -f bit. that worked for me.

 

 

Similar Threads

  1. ASUS eeePC 1005HA + NetBookMaker
    By DressedToKill in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-06-2011, 09:08 PM
  2. WiFi and Audio for Asus eeepc 1000HA iDeneb 1.4
    By chalchi in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-25-2011, 07:28 PM
  3. Need help for EEEPc 1005HA..
    By fr4nk in forum Tutorials
    Replies: 5
    Last Post: 10-30-2010, 09:58 PM
  4. ASUS 1005HA Dual Boot OS X
    By dahlinc in forum Tutorials
    Replies: 1
    Last Post: 07-20-2010, 06:48 AM
  5. Replies: 9
    Last Post: 04-09-2010, 02:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:22 PM.
twitter, follow us!