Results 1 to 2 of 2
Discuss ideneb 10.5.8 installed but not boot at the Installation - Hackint0sh.org; i installed i deneb 10.5.8 but when i am going to boot it saw me ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default ideneb 10.5.8 installed but not boot

    i installed i deneb 10.5.8 but when i am going to boot it saw me only this image.
    http://img828.imageshack.us/img828/3233/p1138190710.jpg



  2. #2
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by spentz View Post
    i installed i deneb 10.5.8 but when i am going to boot it saw me only this image.
    http://img828.imageshack.us/img828/3233/p1138190710.jpg
    You should post your hardware specs, your installation setup, custom selections, as people here can't read other's mind to know what/when things go wrong.

 

 

Similar Threads

  1. iDeneb v1.4 10.5.6 installed but unable to boot
    By o2noc in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2011, 01:29 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-13-2011, 01:52 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-08-2010, 02:49 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 03-16-2010, 01:56 PM
  5. Installed Leopard iDeneb 10.5.5 but unable to boot
    By mmmbopzombie in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 01-19-2009, 03:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:19 AM.
twitter, follow us!