Results 1 to 2 of 2
Discuss ideneb 1.4 help needed - nearly all working at the Installation - Hackint0sh.org; hello. config is as follows motherboard = gigabyte ga-eg41mf-s2h chipset =intel g41 north, ich7 south, ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default ideneb 1.4 help needed - nearly all working

    hello.

    config is as follows


    motherboard = gigabyte ga-eg41mf-s2h

    chipset =intel g41 north, ich7 south,
    onboard LAN = realtek 8111c
    onboard sound - realtek alc888 ( azalia driven)

    proc = intel q8200 2.33ghz

    ram - ddr2 800 4gb

    video - nvidia geforce 9500gt


    installed ideneb 1.4 using speedstep kernel ( only one i can get to work so far)

    ich7 chipset patch
    azalia audio patch
    nvinject 512mb patch


    so i get onboard sound, LAN says self assigned ip address, can't change screen resolution or i lose everything so a blue screen and have to start in safe mode>


    enabled quartz via osxtools.

    what i'd really like is the graphics card behaving properly and to be able to go on the internet. can anyone help me?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    getting better


    thanks osx86 tools for helping me find the LAN patch,


    and for sorting out my usb, sata, and soundcard too despite all of the above seeming to work.

    hoping that the 10.5.5 openGL framework , nvidia 9000 series drivers, and the nvdarwin kext's are the one


    going to safe mode and try to change screen res.

    anyone know how to change it back if it mucks up?

 

 

Similar Threads

  1. iDeneb ''Still wating for roote device'' help needed
    By stackat30k in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-2009, 11:39 AM
  2. Urgent help needed - Trying to Reinstall ideneb on hp mini
    By ZombieFleet in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-14-2009, 05:23 PM
  3. Help needed with iDeneb 1.3 installation
    By citizencole in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-2009, 04:13 PM
  4. iDeneb v1.3 - Help needed getting online!
    By ActionJaxon666 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-2009, 02:24 PM
  5. ideneb v1.3 5.5 Install Help Needed
    By Paroosh in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2009, 12:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:02 PM.
twitter, follow us!