Results 1 to 5 of 5
Discuss iDeneb 1.4 boot very slow at the Installation - Hackint0sh.org; i successfully i8nstalled ideneb 1.4 and only problem is that it takes so long to ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy iDeneb 1.4 boot very slow

    i successfully i8nstalled ideneb 1.4 and only problem is that it takes so long to boot os x, it stucks like for 15 min on the apple logo screen, and then it boots up.... WHAT CAN I DO ?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    anybody ? please ?

    and i'd like to know where i can find sound driivers for - Conexant Cx20549 @ nVIDIA MCP65 - High Definition Audio Controller ?

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Cool Slow startup on iDeneb 1.5

    I already have a perfect installation of iPC using Leopard 10.5.6. The only issue I faced then is slow performance due to faulty Ethernet driver (nForce). I used another RTL card (without disabling the built-in one) and my AMDx2 motherboard (Asus M2N-SLI) worked like charm.

    Having an extra hard disk, I was tempted to install iDeneb 1.5 to get the latest 10.5.7 and hopefully fix the issue with installing Java 6 (needs 64 bit platform). iDeneb installed fine but the startup is SO SLOW. It takes minutes to boot the system. Checking with the -v option it shows several attempts to load something I couldn't figure out since the screen scrolls really fast.

    A believe some how that this problem is related to nForce based motherboards. I have googled for similar issues.
    Any one can help please?

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    What packages do you set on your board? I like to know..


    Board: M2N-SLI Processor: AMD X2 3600 Video: 8600 GT

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by paralyzed View Post
    i successfully i8nstalled ideneb 1.4 and only problem is that it takes so long to boot os x, it stucks like for 15 min on the apple logo screen, and then it boots up.... WHAT CAN I DO ?
    Buy Mac
    PC~!


 

 

Similar Threads

  1. 10.6.8 Boot very slow/BlueScreen
    By MisterGreen in forum Using Snow Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2011, 11:51 AM
  2. slow booting/weird boot
    By truehybridx in forum PwnageTool
    Replies: 2
    Last Post: 10-04-2009, 10:45 AM
  3. slow boot on asus z71v
    By xsboredom in forum Using Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 03-06-2009, 07:24 AM
  4. Very Slow startup in Ideneb, please help
    By embibi in forum Using Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 02-22-2009, 03:47 PM
  5. Slow boot up? Please help!
    By del7 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 02-22-2009, 03:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:53 AM.
twitter, follow us!