Results 1 to 3 of 3
Discuss iDeneb 1.4 ... 2 laptops, still no go ... need help for config. at the Installation - Hackint0sh.org; Hi, Need help figuring it out. I have 2 laptops and I have yet to ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy iDeneb 1.4 ... 2 laptops, still no go ... need help for config.

    Hi,

    Need help figuring it out. I have 2 laptops and I have yet to get one to work with iDeneb 1.4. On the Sony Vaio which would be my top pick, it installed fine but failed to boot afterwards. On the LG I never get to the install screen. Here are the specs:

    Sony Vaio VGN-C140G:
    CPU Type Intel T5500 1666 MHz
    Video Adapter Mobile Intel 945GM Express Chipset Family GMA950
    BIOS Type Phoenix (09/16/2006)
    Audio Adapter Realtek HD Audio output
    Disk Drive TOSHIBA MK1234GSX (Sata)
    Sata Controller Intel 82801GBM/GHM ICH7-M Family
    Optical Drive PIONEER DVD-RW DVR-K16M
    Wireless Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG
    Ethernet Marvell Yukon 88E8036 PCI-E

    LG P1-5001A9:
    CPU Type T2400 1833 MHz
    BIOS Type Phoenix (09/19/07)
    Video Adapter Mobile Intel 945GM Express Chipset Family GMA950
    Disk Drive FUJITSU MHV2100AT PL
    Optical Drive HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082N
    Network Adapter Agere Systems ET-131x PCI-E Gigabit
    Network Adapter Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG
    Audio Realtek High Definition
    HDD Controller Intel(R) 82801G (ICH7 Family)

    Thanks a lot,
    NiK

    P.S If the solution is another distro then be it.
    Last edited by NiKTaMeR; 02-24-2009 at 07:03 AM.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    How did you customize? did you try to boot using cpus=1 -v -x?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default tried it...

    Thanks for your input.

    I just tried to boot with cpus=1 -x -v
    The customization I did on the Sony were:
    -ac97 audio
    -Marvell ethernet
    -no special kernell
    -battery thingy
    -GMA 950 (tried also with no video chosen)
    -ICHx

    That's about it .

    PS: i am downloading iPC right now the one that is 6gb with the live dvd...
    Last edited by NiKTaMeR; 02-28-2009 at 07:54 AM.

 

 

Similar Threads

  1. Is my config ok?
    By jaypee3 in forum Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 06-02-2012, 06:10 PM
  2. What do i need for this config
    By J0NA5 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-12-2011, 09:12 AM
  3. Athlon X2 245 and K9N6PGM2-V2 using Ideneb config
    By npolite in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2010, 11:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:12 AM.
twitter, follow us!