Results 1 to 1 of 1
Discuss Ideneb 1.4 (10.5.6) Not starting... at the Installation - Hackint0sh.org; Dear hackint0sh users, I'm having a problem with my ideneb 1.4. When i boot Ideneb ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question Ideneb 1.4 (10.5.6) Not starting...

    Dear hackint0sh users,

    I'm having a problem with my ideneb 1.4.
    When i boot Ideneb there's nothing wrong. I can easily select my partition and install mac on it. After the installation. It restarts and tries to start mac.
    To bad it's not starting
    It keeps having this >>>

    http://i113.photobucket.com/albums/n...g/DSCF0204.jpg

    Didn't i customize my drivers/chipsets well. Cause i don't know what to select preciesly.
    My specs are..

    Motherboard > GA-P35C-DS3R
    CPU > Intel Core2duo E4500 2.2 ghz
    HD > Sata 2 500GB
    Do you need more information please tell!

    Thanks,
    Glenn Bloemhof
    Last edited by tinkywinki; 07-14-2009 at 04:23 AM. Reason: wrong text



 

 

Similar Threads

  1. Starting out
    By schmickr in forum AppleTV 1
    Replies: 0
    Last Post: 04-08-2011, 07:06 PM
  2. starting over need help
    By bulldog22 in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 0
    Last Post: 06-19-2010, 11:27 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-19-2010, 11:55 AM
  4. Starting Ideneb 1.4 Help
    By bizzy49565 in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 12-01-2009, 01:16 PM
  5. MY 3GS is not starting
    By samshack in forum PwnageTool
    Replies: 2
    Last Post: 11-07-2009, 06:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:15 AM.
twitter, follow us!