Results 1 to 4 of 4
Discuss iDeneb 1.3 - Ethernet Not Working at the Installation - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy iDeneb 1.3 - Ethernet Not Working

    hey guys,

    I installed Leopard 10.5.5 using iDenev v1.3 on my PC. everything works except the ethernet. Here is my system info.

    CPU: Intel Core2 Quad Q6600
    BOARD: GA-965P-DS3 rev 1.0

    1. Northbridge: Intel® P965 Express Chipset
    2. Southbridge: Intel® ICH8
    3. Marvell 8053 Gigabit LAN Controller
    4. GIGABYTE SATAII controller
    5. Realtek ALC883 8 Channel Audio Codec

    GPU: Nvidia 8800GT 512MB
    MEMORY: 4GB DDR2 800MHZ

    when i go to Networks, i do not see my ethernet card in there. nor in the System Profile.

    Please help!



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Heres a guide for your mobo, they have full support LAN and everything else
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hey thank you. i installed 10.5.5 using iAKTOS, and everything seems to be working. But one problem, I installed Final Cut Pro, but it crashes when i do File > Log & Transfer to import fotage from my camcorder , it is connected to my PC using a USB cable...

    any suggestions?

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Your USB port works? I mean mouse, USB Dogles, etc
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. HELP! Ethernet not working
    By Alandalf in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-23-2010, 10:17 PM
  2. iDeneb Graphics, Wifi, Ethernet PROBLEMS, HELP!
    By thlee0109 in forum Using Leopard
    Replies: 1
    Last Post: 06-21-2010, 10:10 AM
  3. Ethernet not working with Jas Amd OS X
    By Nikobimbus in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-19-2009, 07:41 PM
  4. Since my internal ethernet is not working...will this?
    By Asiankid in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-22-2009, 08:34 PM
  5. Can't get ethernet working
    By Basta in forum Tiger
    Replies: 0
    Last Post: 03-11-2008, 01:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:47 PM.
twitter, follow us!