Results 1 to 3 of 3
Discuss iDeneb 1.3 boots only in safe mode at the Installation - Hackint0sh.org; I have installed iDeneb 1.3 (OSX 10.5.5) and when it boots it displays only blue ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iDeneb 1.3 boots only in safe mode

    I have installed iDeneb 1.3 (OSX 10.5.5) and when it boots it displays only blue screen and mouse pointer (which I can move but there is copy of mouse pointer left on the screen on its initial position).

    I have tried booting with -x parameter (Safe mode) and it boots fine. I am writing this in safe mode.

    I am new to Mac so I was wondering where can I see boot log to determine what is the problem.

    I have the same problem with IATKOS 10.5.5. instalation.

    On the other hand JAS 10.5.4 works fine.

    Help needed Thanks



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Oh, my hadware configuration is:

    Gigabyte GA-P35C-DS3R motherobard.
    Intel 2,4 GHz quad core
    Sapphire ATI Radeon HD 3850

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have figured this out!

    I had to change my Intel Serial ATA conttroler settings in bios to "IDE mode" in order to boot from installation DVD. But i had to change it back to AHCI in order to boot Mac OS.

    Case closed

 

 

Similar Threads

  1. iPhone stuck on Safe Mode, won't load up normal mode?
    By CaptainFantastic in forum iPhone 3GS
    Replies: 4
    Last Post: 09-09-2011, 10:02 AM
  2. iDeneb only boots from DVD!!!!
    By sd70 in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 12-03-2009, 09:11 PM
  3. Safe Mode boots, otherwise doesn't
    By irkenInvader in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-11-2009, 10:03 PM
  4. Safe Boot / Mode - Checking which Mode OSX is in
    By quantass in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-02-2009, 01:04 PM
  5. [Kalyway] Only boots properly on safe mode
    By Vicholio in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 2
    Last Post: 07-21-2008, 01:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:32 AM.
twitter, follow us!