Results 1 to 6 of 6
Discuss ideneb 1.3 boot problem at the Installation - Hackint0sh.org; hi I am a noob and I have tried to search the forums to find ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default ideneb 1.3 boot problem

    hi I am a noob and I have tried to search the forums to find solution to my problem but I just couldn't find them.

    What custom setup do I need at installation?

    I can install ideneb okay but the system just reboot on start up after the installation. It just says "starting Darwin". There is no screen or anything, it just reboots. Here is my system:

    cpu: Intel Pentium 4 3.2 GHZ
    Mother Board: Gigabyte 81915P Duo
    Graphics: Nvidia Geforce 6600



    please help.

    thanks in advance,

    Kevin
    Last edited by kys01212; 03-28-2009 at 08:52 PM.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Do you have HT feature? how much memory do you have? and finally try this... when darwin appear press F8 key, then type:

    -v -x

    if it get stuck or get any error please post here, you can even post a pic
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    The computer has 512 mb physical ram

    sorry that I don't know what is HT feature.

    I would try the -v -x parameters

    thanks,

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default



    here is a pic of my cpu in CPUID

    thanks,

    Kevin

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default



    here is the error screen,

    please help

    thanks


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    sorry about the screen shots.

    I have disabled hyper threading in the bios but it still gives me the sames message. something about cpu panic and "unsupported cpu" and com.apple.driver.AppleIntelCPUPowerManagement

    Kevin

 

 

Similar Threads

  1. Ideneb v1.3 10.5.5 Boot Problem
    By XxRoofaxX in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-07-2011, 06:17 AM
  2. iDeneb 10.5.5 on AMD, boot problem
    By protossbr in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 01-15-2011, 02:08 AM
  3. iDeneb 1.4 boot problem
    By mario.mac in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 06-16-2009, 01:09 AM
  4. iDeneb problem + Boot Selector problem
    By KevinB in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2009, 09:47 PM
  5. ideneb 10.5.5 Boot Problem
    By goldie in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 6
    Last Post: 11-15-2008, 09:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:52 AM.
twitter, follow us!