Results 1 to 2 of 2
Discuss iATKOS_v7 install attempt on ASUS G1Sn at the Installation - Hackint0sh.org; Hi All, I am a real newbie on this forum. In fact, I try to ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iATKOS_v7 install attempt on ASUS G1Sn

    Hi All,
    I am a real newbie on this forum.
    In fact, I try to install iATKOS_v7 on my ASUS G1Sn which has a full internal disk but a very new 500Go external HD.

    First of all, the PC always reboots except if I enter the 'cpus=1' parameter.
    Then, I arrive at the point where the installer asks me where I want to install the os. It shows me only the internal disk which is full but not the external new one.

    Beside, the disk utility do not show any other HD device than the internal one...
    any clue?
    I can post the infos you need. But which ones ?

    Thanks to all.

    Pierre



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Please post your full specs, no links
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Asus G1Sn Bios Help
    By stringbean1 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-08-2011, 08:48 AM
  2. iatkos_v7 on Asus k70IO/x70IO support
    By groppyx in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-31-2011, 06:26 PM
  3. About to Attempt Hackint0sh Install
    By ToasterEater in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-09-2010, 05:54 AM
  4. iATKOS_v7 hangs on apple logo after install
    By Joeteck in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-06-2009, 08:41 PM
  5. Attempt at grub-dfe install, need help
    By trboyden in forum Dual Booting
    Replies: 0
    Last Post: 03-28-2009, 04:13 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:39 PM.
twitter, follow us!