Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27
Discuss iAtkos v7 on Rampage II Gene at the Installation - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy iAtkos v7 on Rampage II Gene

    Hello guys.
    I am new to this forum and i would just like to say I would appreciate all the help i could get.
    I recently purchased a Asus Essentio Desktop from best buy
    It has a SATA CD-Rom drive and a 1TB SATA HD
    It is a i7920
    gtx 260 216c
    there are full specs from the site
    Asus - Essentio Desktop with Intel® Core™ i7 Processor - CG5290-BP007

    I have tried about 20 different installs
    I disable HT, 1 core, everything on AHCI power saving options off for cpu

    I tried all three kernels
    Installations always complete but machine either goes into a infinite boot (grey screen with the spinning logo for an hr), or it takes me past that into a black screen, after which my moniter says "no input"
    i have tried both dvi slots on the gtx 260
    please help, there are no guides for my mb and i think the problem may be with the graphics?
    i used gt200 and nvinject enabler
    thanks alot!



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I delted all partitions the foratted disk as gpt
    vanilla kernal
    IT WORKED
    YESSSSSSSSSSS
    now to get this wireless card working...
    Linksys - 802.11g Wireless Desktop Card - WMP54G
    any tips?

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    damit....ok
    i rebooted the hackintosh..now it boots, i see the apple, loads, then i am greeted with an infinite black screen...whats wrong?
    please help

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Its been past 1 week yet noone has been ale to help me.....
    I heard this was a very helpful forum..it doesnt seem like it anymore.
    :[

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I fixed the problem
    It now works with full gtx 260 support and 4 cores +HT for a total of 8 cored
    geekbench score was 13500!
    If anyone needs help, pm me
    later


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Good to hear that, can you please post a how to, surely will help other members, some pics will help too
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    will do in 2-3 days
    btw, will it be possible to upgrade my leopard install to snow leopard w/o doing a clean install?
    its vanilla 10.5.8

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Please tell me the VERY steps you took since I just got this wonderful machine from Best Buy. I absolutely love it and would love OSX on it. Thanks in advance.

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Please tell us how you got all 4 cores (8 threads) working. Thanks!

  10. #10
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    the cores was with the dsdt patch
    if you do manual, make sure you delete any dsdt file located on root of mac drive (you will need to run the "show/hide" app in applications/utilites in order to see the dsdt file
    after that, run the manual dsdt patch, follow directions (theres a thread on google, just search for it)
    you can also try the gui dsdt patch, but MAKE SURE you have to dsdt in you mac os x root drive before you try this
    took me about 20 trys before i got it to work
    perfect now
    will post screens soon


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 03-05-2011, 12:42 AM
  2. Asus Rampage Gene II Install Problems
    By Ancientfall in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-08-2010, 06:21 PM
  3. OS X on Rampage?
    By StarsFan9 in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 04-15-2009, 05:05 PM
  4. iPhone and the human gene
    By TeckniX in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 10-21-2007, 11:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:29 AM.
twitter, follow us!