Results 1 to 4 of 4
Discuss iatkos v7 problem with sound, wireless and PCMCIA at the Installation - Hackint0sh.org; Hi everyone, greetings from Poland. First, sorry for my english... And now problem, today i ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iatkos v7 problem with sound, wireless and PCMCIA

    Hi everyone, greetings from Poland.

    First, sorry for my english...

    And now problem, today i install iatkos v7 on my notebook Durabook Twinhead S14K:

    AMD Turion 1,8GHz
    VGA - VIA Unichrome pro IGP
    AUDIO - AC3 audio VT 1617A
    LAn - VIA Rhine
    WIRELESS - Ralink RT2500
    Card Bus - CB - 1410
    USB - VT8235
    IDE - VT82C571

    installation runs without problems, in customize I choose Ralink RT2500 wireless, voodoo audio, after restart, osx starts ok, but I don't have sound, wireless ( no device), also data card ( Option globetrotter 3G PCMCIA - I see icon , but unknown vendor, I can only power off card.

    I update everything ( 10.5.8), but without result, also i try to install GlobeTrotter 3G+ v1.0.2.pkg, nothing also i install Ralink_CardBusPCI_D61-1.0.4.0_D2560-1.0.9.0 UI-1.6.8.0_2008_12_04.dmg - nothing

    Can someone help me?



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello

    I added a list of drivers that he can help to decide the problem.
    Good luck

    http://www.hackint0sh.org/forum/f181/80583.htm

  3. #3
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Quote Originally Posted by andreas_k View Post
    Hi everyone, greetings from Poland.

    First, sorry for my english...

    And now problem, today i install iatkos v7 on my notebook Durabook Twinhead S14K:

    AMD Turion 1,8GHz
    VGA - VIA Unichrome pro IGP
    AUDIO - AC3 audio VT 1617A
    LAn - VIA Rhine
    WIRELESS - Ralink RT2500
    Card Bus - CB - 1410
    USB - VT8235
    IDE - VT82C571

    installation runs without problems, in customize I choose Ralink RT2500 wireless, voodoo audio, after restart, osx starts ok, but I don't have sound, wireless ( no device), also data card ( Option globetrotter 3G PCMCIA - I see icon , but unknown vendor, I can only power off card.

    I update everything ( 10.5.8), but without result, also i try to install GlobeTrotter 3G+ v1.0.2.pkg, nothing also i install Ralink_CardBusPCI_D61-1.0.4.0_D2560-1.0.9.0 UI-1.6.8.0_2008_12_04.dmg - nothing

    Can someone help me?
    Hey there, you can get the latest wireless kexts in ralink site, whats your audio chipset? and no idea about your 3G card, try in the official site to know if they have OSX support
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    AUDIO - AC3 audio VIA VT 1617A

    Ok i Try to find official driver for 3G, but again I try install atkos without wireless drivers ( also i install PS2 apple driver and ACPI driver and system freeze on apple logo ( apple PS2 problem),

    How to uninstall drivers with iatkosDVD? i run it but in options I have onle options "install" and "upgrade" there's no uninstall, I must again erase disk and run it from beginning

 

 

Similar Threads

  1. Wireless and sound problem
    By reptile888 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 13
    Last Post: 03-01-2012, 05:50 AM
  2. Problem with sound in iATKOS 10.5.5
    By adygt in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-31-2010, 10:53 AM
  3. cant get sound or wireless
    By mxcrazy12 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 08-13-2010, 08:59 PM
  4. Toshiba A135-S4427 wireless and PCMCIA help
    By rvsf0219 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 07-13-2010, 10:39 PM
  5. how to fix wireless and sound problem?
    By sandrikaaa in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 5
    Last Post: 05-04-2009, 07:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:02 PM.
twitter, follow us!