Results 1 to 2 of 2
Discuss iATKOS v7 -> No sound on EX58-UD5 at the Installation - Hackint0sh.org; Hi there, I'm new in all that mac on pc world and I have some ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iATKOS v7 -> No sound on EX58-UD5

    Hi there,
    I'm new in all that mac on pc world and I have some problems when I install iATKOS v7 on my pc.

    My configuration :

    Motherboard : EX58-UD5
    CPU : i7 920
    Graphic card : MSI NV 8400 GS

    I can install iATKOS v7 without problem and have the network (r1000), display (njdarwin) working fine.
    But I can't find the way to install the sound.
    The sound, I have done some research on various forum and find out that I have to put the voodooHDA at the installation but then I doing that, the installation blocks at the 3/4 of the bar indefinitely. If i'm installing iATKOS v7 without voodoohda I haven't that blocking during the installation and I can go to the desktop.
    So if someone has any idea about what I'm doing wrong with the internal sound card of the motherboard, please tell me.

    edit :
    I allso have a problem with my graphic card, I have put the njdarwin and have the card that is recognized but I don't have the a smooth interface. (quicktime doesn't play video at 25fps. The timeline goes well but the graphic part doesn't follow)
    I don't understand how is working njdarwin, nvinject and all the other things that I have seen on the forum.
    Is there a simple way to install a MSI NV 8400 GS ?
    Does someone already have install this card and can explain me what I have to setup?
    Thanks

    Stan
    Last edited by stanley_asbeek; 10-23-2009 at 09:12 PM.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    No one could explain me the simplest way to make my MSI nx 8400 GS working ?
    I tried nvdarwin but had a blue screen in full resolution.
    I have tried efi string with osx86 tools but had a blue screen also, don't know if I had to uninstall nvdarwin before ...

    No one knows the best way to install this graphic card ?

    Thanks

 

 

Similar Threads

  1. GIGABYTE EX58 EXTREME iAtkos s3 Installtion Problems
    By laffnowlafflater in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 07-16-2010, 07:22 PM
  2. Problem with iATKOS V7 BIOS EX58-UD3R
    By ydtkdaniel in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 12-10-2009, 08:04 PM
  3. Replies: 36
    Last Post: 12-09-2009, 12:14 AM
  4. Gigabyte GA-EX58-UD3R / IATKOS v7 Install trouble
    By scream_deluxe in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-2009, 02:55 PM
  5. i7 Gigabyte ex58 ud3r onboard sound help
    By Lachesis in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 4
    Last Post: 08-23-2009, 12:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:12 AM.
twitter, follow us!