I was trying to install iATKOS v7 on my computer but in the middle of the installation process always get the same error.
I tried following several tips from forums, but without success.

My hardware config:

MOBO ASUS P5VD2-X
Proc Intel Core 2 Duo E6600
2gb RAM
2 HDS Samsung SATA II (320 / 500gb)
(the 320 hd have 3 partitions: WinXP-140gb, Mac-120gb, one-30GB)
VGA XfX GeForce 9600GT
CD\DVD RW LG
USB Keyboard and Mouse

I tried installing with the following settings in the bios:

(default)
Jmicron Raid Controller: IDE
Plug and Play O/S: Disabled
Vista Audio: Disabled
Suspend Mode: S1 & S3

and also:

Jmicron Raid Controller: AHCI
Plug and Play O/S: Enabled
Vista Audio: Enabled
Suspend Mode: S3

I tried the following commands (F8):
Default
cpus=1 maxmem=2048
-legacy
....

The installation dvd starts normally, recognizes my sata hds.
I format the MAC (120gb) partition in OSExtended (Journaled).
At the time of installation i chose the default without changing anything.
The problem always occurs in the same part of the installation that is in the photo below, and have occurred in different parts of the installation (before).

[URL = http://img22.imageshack.us/i/gedc01092.jpg/] [IMG] http://img22.imageshack.us/img22/5894/gedc01092.th.jpg [/ IMG] [/ URL]

Now customize the installation of several ways:
Adding the Portuguese language, choosing the voodoo 9.7.0 kernel, and 9.5.0, with the nvidia vga drivers, Realtek LAN, etc ... and Custom .. and the same error...

I do not know more what to do for solve this problem. Had tried to install iATKOS v5i and kalyway 10.5.2, but they not recognize my sata hds even changing the bios.

Please Help!
Sorry my bad english..