Results 1 to 4 of 4
Discuss iAtkos v7 10.5.7 Successfully Installed but Stuck at Grey Screen! at the Installation - Hackint0sh.org; Well, I successfully installed iAtkos v7 10.5.7 but whenever I try to boot it up ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iAtkos v7 10.5.7 Successfully Installed but Stuck at Grey Screen!

    Well, I successfully installed iAtkos v7 10.5.7 but whenever I try to boot it up it stays at the grey screen with an apple logo and a spinning wheel. I've tried booting it up with -v cpus=1, and it still didn't work. I have a ASRock P45XE motherboard. Any help would be appreciated, thanks!



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Please post your full specs, no links
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Cpu: Intel Q6600 (G0 Stepping)
    Motherboard: Asrock p45xe
    Memory: 4GB
    HDD: Western Digital Sata II optical drive
    Videocard: Sparkle NVIDIA 8800gtx

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Anyone know the solution?

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-20-2011, 09:11 PM
  2. iATKOS v7 installed, hangs on grey apple
    By dapallox1 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-25-2010, 09:15 PM
  3. Dell X300 stuck at grey screen. (HELP PLEASE)
    By anthonylbest in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-09-2009, 11:21 PM
  4. iATKOS 10.5.7 freezes at grey startup screen
    By Arthur Pwnzerelli in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 08-19-2009, 08:00 AM
  5. Stuck Grey Apple screen
    By Anthonydae1 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-21-2009, 08:37 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:25 PM.
twitter, follow us!