Results 1 to 6 of 6
Discuss iATKOS v7 10.5.7 - Drive not detected at the Installation - Hackint0sh.org; I just managed to get the ISO for iATKOS v7 and it seems to work ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iATKOS v7 10.5.7 - Drive not detected

    I just managed to get the ISO for iATKOS v7 and it seems to work fine!
    But when I reach Disk Utility, I dont see anything!

    With windows 7, I made partition of about 80 GB (NTFS) but it still doesnt detect any drives.

    Would formatting an external HDD to FAT32 and installing onto the HDD work?
    Please Help Im Stuck!

    Thanks



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Please try on external and report back and dont forget to post your full specs, no links please
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default booting from external HDD

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Please try on external and report back and dont forget to post your full specs, no links please
    hey, i tried external HDD and it detected! I installed it successfully and once it restarts, it goes back to the installation screen!
    So then i changed the boot order and put USB Hard drive to first and CD ROM to 2nd, still it dint boot and it loads by original Windows 7 OS.
    Any reasons as to why its not loading from the external HD. I know the installation was completed successfully!
    Is there anything i need to do inorder to boot from external HDD!

    Thanks a lot! waiting for your reply

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    How did you customize your installation and what about those specs? @.o
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    How did you customize your installation and what about those specs? @.o
    HP Pavillion dv6500
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual-Core Processor TK-53
    Motherboard Manufacturer - Quanta, Model - 30CF
    Chipset and Southbridge - NVIDIA nForce 560
    BIOS: Brand - HP, Version - F.07, Date - 08/09/2007
    Memory: 1024 MB DDR2
    GPU - Standard VGA Graphics Adapter A1

    This is all obtained by CPU-Z

    and i customized it by using wiki OSx86 HCL 10.5.7 Portables:
    I did:

    iAtkos v7

    * Intel Speedstep
    o USB
    o Voodoo PS/2 driver with trackpad
    o Laptop Battery
    o Realtek 8139 Family Ethernet


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default BIOS Question

    how could i change my drive from AHCI to Compatibility Mode! Because I read that doing so mite boot the OS from the HDD.
    I also read you do it by pressing F2 ---> BIOS --> Advance --> and select AHCI to Compatibility!

    But wen i press F2, i cant see BIOS screen or anything, I tried everything, f2, f9, f10 but cudnt find BIOS menu!
    So my question is from where could i change that, because it mite work after this
    Thanks

 

 

Similar Threads

  1. Flash drive not being detected
    By InTheBay in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 12-05-2010, 04:05 AM
  2. Help!! No hard drive Detected!!
    By paulwong92 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-26-2010, 10:57 PM
  3. 1TB hdd detected as 33MB ext drive?!
    By Samurai Blues in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-2009, 05:25 PM
  4. Hard drive not detected on leopard installation
    By cheezwhiz93 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 04-12-2009, 07:53 AM
  5. [Leo4All] v3 > No hard drive detected.
    By methodoc in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 2
    Last Post: 07-17-2008, 02:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:14 PM.
twitter, follow us!