Results 1 to 5 of 5
Discuss iAtkos reboot loop at the Installation - Hackint0sh.org; Hey im quite new to osx86, and im trying to install iAtkos v7 on my ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iAtkos reboot loop

    Hey im quite new to osx86, and im trying to install iAtkos v7 on my computer but when I boot from the disk it says starting Darwin but it just reboots, i dont even get to the apple logo area. Ive tried using the -v -x -f in the startup options but it still just reboots. Here is my spec :

    Mobo : GA-P55A-UD3
    CPU : Intel Core i5 750
    RAM : 4GB DDR3 1333MHz
    Graphics Card : Nvidia Geforce 8600 GT

    I know that my disc is fine, because i try using the disc on my laptop which is a Dell Studio 17 laptop and it runs just fine on there. Anyone have any ideas?



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default dvd always restart when booting ...a.k.a reboot loop ..fix with..

    well, another one..

    1.check your bios.
    2.here is your boot option:
    -x32 cpus=1 -v
    Last edited by bootzer0; 04-10-2010 at 05:02 AM.
    either way,the is the winner..

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Nothing, those commands made no difference, and im pretty sure my BIOS is setup properly. I have NX set to enabled, SMART enabled. What else can i do?

  4. #4
    Professional Array Neotanker's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Azerbaijan
    Posts
    63
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default i want to help

    Hi people. just write this comman mach_970 -v -f busratio=20 cpus=1

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default worked for me

    -v -f busratio=20 worked fine for me.


 

 

Similar Threads

  1. iAtkos S3 reboot loop before install begins
    By Splin in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 09-15-2010, 11:51 AM
  2. reboot loop
    By maarten1055 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 02-04-2010, 02:11 PM
  3. HELP! Reboot loop
    By alittletank in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 12-13-2009, 07:08 PM
  4. iPC final 10.5.6 and iAtkos v5i reboot loop :((
    By zonex2005 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-04-2009, 07:16 AM
  5. iATKOS 5i reboot loop HELP!
    By jasballz in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 04-06-2009, 01:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:57 PM.
twitter, follow us!