Results 1 to 8 of 8
Discuss Iaktos v7 Problem at the Installation - Hackint0sh.org; Hi, I triet to install Iaktos v7 on my pc, but i have the problem ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Iaktos v7 Problem

    Hi,

    I triet to install Iaktos v7 on my pc, but i have the problem that the installation works but it dont start i only see the apple logo
    my hardware

    MSI p45 Platinum 1.6 Bios
    GEforce GTX275
    Q9550
    1 TB Wester Digital
    160 GB Samsung (here should be install MAc Os)



  2. #2
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    If you're like god or god like then you should be able to figure out the problem. Oh, my bad, they don't use computer with OSX up there, do they?

    Anyway, boot with -x -v for possible error message. People are not god like so can't guess anything with just your apple logo, other than OSX doesn't like you at all.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i type always cpus=1 -v , because otherwise it doesnt work and the pc restarts











  4. #4
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Check your custom selections and BIOS setup.

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    how the settings must be to work?


  6. #6
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by godlike View Post
    how the settings must be to work?
    You can post what your selections/setup are.

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Mac framework successfully initialized
    Using 16384 buffer headers and 4096 cluster IO buffer headers

    this is the problem if i start Mac Osx with -v

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    now it works i use a new dsdt.aml Downloads - Kexts.com

 

 

Similar Threads

  1. iAKTOS S3 keyboard and touchpad problem
    By radziuw in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 02-13-2011, 08:08 PM
  2. asus x51 r iaktos v1 problem
    By albe56 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 03-08-2010, 07:49 PM
  3. iAKTOS 5i ''software updat'' mouse keyboard problem
    By jaycie in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-2009, 10:04 PM
  4. Hey i have a hardware problem with iaktos!
    By Marco93hackintosh in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-06-2009, 08:04 PM
  5. Boot problem iAKTOS 5i
    By jorennn in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 01-03-2009, 07:23 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:19 PM.
twitter, follow us!