Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Discuss I succeeded in installing on acer 3050, but the mac os x does not boot. :( at the Installation - Hackint0sh.org; I succeeded in installing on acer 3050, but the mac os x does not boot ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default I succeeded in installing on acer 3050, but the mac os x does not boot. :(

    I succeeded in installing on acer 3050, but the mac os x does not boot properly.

    i used the kalyway 10.5.2 DVD to intall.

    I'm trying to get in anyway, can anyone suggest something? I'll see if I can make a log to post here.
    Last edited by TINRM-BR; 05-29-2010 at 08:31 PM.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    the notebook screen at moments looks like an television without signal.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    oh sorry, this is a acer aspire 3050 laptop!

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default this is my laptop cpui.


  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    can anyone help me in reinstalling following the steps of kalyway 10.5.2?


  6. #6
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Hi,
    Try boot options:

    -x -v

    for possible verbose error message.

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thx ratvn I did what you suggested, but the screen was like a tv without signal.


    I did the reinstall, and after that the boot appears to be better, now appeared the figure of the apple, but still does not start mac os x, it is only on this screen ... after some time has passed that screen, but now it's a gray screen

  8. #8
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by TINRM-BR View Post
    thx ratvn I did what you suggested, but the screen was like a tv without signal.


    I did the reinstall, and after that the boot appears to be better, now appeared the figure of the apple, but still does not start mac os x, it is only on this screen ... after some time has passed that screen, but now it's a gray screen
    Hi,
    It maybe related to your video problem.

    When you enter -x -v at the boot options, does it go through all the boot verbose?

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi friend...

    yes, I did it and passed, but stopped at a gray screen. do you suggest other information?

    so... now i just installed the leo4all v2, after installation the boot stopped at a black screen but I see that the mouse works.

  10. #10
    Moderator Array ratvn's Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Washington, United States
    Posts
    2,701
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    140

    Default

    Quote Originally Posted by TINRM-BR View Post
    hi friend...

    yes, I did it and passed, but stopped at a gray screen. do you suggest other information?

    so... now i just installed the leo4all v2, after installation the boot stopped at a black screen but I see that the mouse works.
    Hi,
    It mostly sounds like your video card, either wrong kexts or incompatible one.
    Is your video card X300? What kext/driver did you install for it?
    You can try to install OSX WITHOUT any video driver to see if it go through just to eliminate possibilities, because there are more than one reasons that screen goes black.
    If not then try to look for other cases similar to yours to see.

    Good luck.


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. kexts/drivers for acer aspire 3050 laptop[kalyway 10.5.2].
    By TINRM-BR in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 06-02-2010, 09:02 AM
  2. acer aspire 3050-1150
    By udg21 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-20-2010, 01:13 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-03-2010, 09:07 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 05-03-2010, 09:00 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 06-07-2009, 04:58 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:51 AM.
twitter, follow us!