Results 1 to 2 of 2
Discuss HP DV7-4285dx works great until 10.6.8 update at the Installation - Hackint0sh.org; Pretty newbish to osx86. Have got a system up using iBoot on a desktop rig ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Red face HP DV7-4285dx works great until 10.6.8 update

    Pretty newbish to osx86. Have got a system up using iBoot on a desktop rig but this is my first laptop install.

    I installed the 10.6.8 combo which worked perfectly on a clean 10.6.3 install with working sound and 1024x768 graphics. Ran Multibeast and attempted

    Easy DSDT
    System Utilities (cache/perms)
    Kext Helper b7
    EvoReboot
    FakeSMC
    FakeSMC Radeon injector

    This fails. I tried then to copy the Extra contents from a DV7_fixes.zip I had found but this doesn't seem to help and on reboot I get a black screen after passing 'cpus=1 busratio=19' or even single user mode or pretty much no matter what I do at this point.

    Tried booting from CD, cham rc4 from a 1GB Cham partition like with mammoth installs, but am not really sure what I am doing and suspect I need a DSDT or modified bios to make things a bit easier? Typing this on a 10.6.8 desktop on an Evga x58 sli3 with i7-960 in case I need osx to help.

    Any help straightening me out would be appreciated. I'm sure I'm missing something easy... Steps I used below:

    HP DV7-4285dx
    1. Boot using iBoot 3.1.1
    2. Swap retail 10.6.3 DVD and press F5
    3. pass 'cpus=1 busratio=19' and select osx install DVD
    4. Reboot after install
    5. iBoot cd passing again 'cpus=1 busratio=19'
    6. 10.6.8 combo update, attempted multibeast but it fails
    7. copied in relevant looking extensions from DV7_fixes.zip into /Extras



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Back to a clean 10.6.3 install booted with iBoot. Not sure if I should try to get the graphics working before installing 10.6.8.

    Sound shows internal built in. Based on the previous win7 install, I show the following hardware:

    Mobility Radeon HD 6370 (Is this possible?)
    HP Webcam (not as important)
    Centrino Wimax 6250 (Not thinking this will work)
    Realtek 8168 (works with 10.6.3 ootb)
    IDT High Definition Audio (works with 10.6.3)

    Thanks for looking. -D

 

 

Similar Threads

  1. Spirit Jailbreak works great
    By 00snipe00 in forum Spirit (jailbreak)
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-2010, 06:23 AM
  2. OS works great so far, is there any way to quit apps?
    By SebSter85 in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 3
    Last Post: 04-15-2010, 04:43 AM
  3. Vanilla Installation works great, except of two things
    By klos in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 07-10-2009, 07:02 PM
  4. iPhone 3G - Pwned to 2.1 works GREAT !!!
    By KmanOz in forum PwnageTool
    Replies: 9
    Last Post: 09-23-2008, 01:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:29 AM.
twitter, follow us!