Results 1 to 6 of 6
Discuss HP Compaq 6420S + iAKTOS 5i at the Installation - Hackint0sh.org; Hello Buddies! I'm in trouble with my laptop and iAKTOS 5i Installation appears to be ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default HP Compaq 6420S + iAKTOS 5i

    Hello Buddies!
    I'm in trouble with my laptop and iAKTOS 5i

    Installation appears to be successfully completed but laptop informs me that is necessary to restart the system.
    After that i can see only a startup screen with the apple and a loading animation and nothing else.
    After some minutes appear a signal such us a denied operation.

    :'(

    My hardware specs:

    CPU: INTEL CORE DUO - T5270
    SOUND: SOUND MAX INTEGRATED DIGITAL HD AUDIO
    NETWORKS:
    INTEL 8256 GT 10/100 NETWORK CONNECTION
    INTEL PRO/WIRELESS 3945 ABG NETWORK CONNECTION
    MODEM:
    AGERE SYSTEM HDA MODEM
    VIDEO:
    MOBILE INTEL 965 EXPRESS CHIPSET FAMILY

    C -> LOCAL DISK WITH VISTA (79.2 GB)
    D -> RECOVERY FACTORY (5 GB)
    M -> MAC OS X (58.2 GB)

    Could someone please tell me what I SHOULD be checking like components during installation so that I
    can do a fresh install of OSX and hopefully get it working?



    Sorry from my bad english...i'm italian!
    Cheers from sicily, a.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    try this when darwin appear:
    cpus=1 -v -f
    just to test

    P.S: Did you customize your installation?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Hi icchansan!
    I have tried "cpus=1 -v -f" but laptop seems to freeze in this screen loading





    I have tried default installation and customized with only necessary with no result..

    can you tell my what kind of components during installation you should check?
    I can try your suggestion..i'm very desperate!

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Well lets see with customize:
    Bootloader: Chamaleon
    X86Patches:
    - Decrypt: dsmos
    Kernel: Voodoo
    AppleSMBIOS: Netkas one
    ACPI: PS2 if you have PS/2 Mouse/Keyboard
    Video: X3100

    Well try that and good luck

    P.S. You can always check more info about this distro in this link
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Red face Everything (almost) OK!

    Hi icchansan!
    Everything (almost) OK!
    i've used this setting:

    - iATKOS main system
    - Bootloader Chamaleon
    X86Patch:
    - Decrypt: dsmos
    Kernel Voodoo
    AppleSMBIOS: Netkas
    S-ATA:
    -AHCI 1.10
    -VIDEO: x3100

    Now PC performs the boot and stops only when it runs keyboard'check.
    It notify that there is no keyboard plugged in my laptop..so it doesn't found my laptop'keyboard.
    What kind of component i check during installation for fix this problem?

    Thank you so much!antonio.


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You forgot this
    ACPI: PS2 if you have PS/2 Mouse/Keyboard <- this will support your lappy keyboard and mousepad
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. iaktos l1 as primary os
    By Psygnosis in forum General - Lion 10.7.x
    Replies: 8
    Last Post: 10-12-2011, 11:23 AM
  2. help on iaktos 1.0i
    By mjolnirmark5 in forum Distributions
    Replies: 1
    Last Post: 10-08-2011, 08:45 AM
  3. Install iaktos s3 v2 on compaq 6720s
    By oliverjj7 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-27-2011, 03:30 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 04-11-2010, 03:17 PM
  5. Iaktos V7 and USB ports
    By xunil75 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 11-24-2009, 04:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:28 AM.
twitter, follow us!