Page 5 of 54 FirstFirst 12345678910111213141525 ... LastLast
Results 41 to 50 of 533
Discuss How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop at the Installation - Hackint0sh.org; OK! icchan-san, I did flash it with v5.17 MOD Bios. At first it started acting ...
  1. #41
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    OK! icchan-san, I did flash it with v5.17 MOD Bios. At first it started acting weird, when I selected Onboard or integrated graphic card from the BIOS. It doesnt boot at all, not even with my current Windows Vista hard drive. I thought oh oh...however then I popped in Asus video card and a new hard drive which I previously installed Os X on and previously having problem booting BEFORE the BIOS MOD,

    Boot up the pc, went to BIOS to select PCI for graphic card from the BIOS, this time when I rebooted, it gets me to Os X setup. I finally get to the Mac Desktop <-Windows term ha ha> and everything. I got network connection, no sound at the moment (I have Realtek ACL8888/1200 as my Audio hardware from Everest under Vista), firewire is enable from the Bios but has not been tested. I downloaded the ACL888 driver from your post, but how do you install the driver from Os X?
    Last edited by 3pcmacfan3; 03-29-2009 at 12:06 PM.


  2. #42
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You can installed with OSX86 tools or Kext helper.

    About your weird thing in your BIOS, did you try to select the PCI-E 16x cuz the onboard on is disabled...
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #43
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Trouble with AFUWIN

    I need help! Everytime I try to open afuwin i get an "error: loading driver" message. Am I missing something?

  4. #44
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default thanks

    hi icchansan..
    thanks for the great write up..
    I am using Comapq Presario SR5395CF desktop
    Intel Quad-Core Q6700 2.66 GHz)
    same asus mobo
    8600GT
    4GB ram

    after BIOS flash. my install using iDeneb 10.5.5 works flawlessly..
    4x cores works, audio works, LAN works, geforce works..
    now my compaq boots up showing HP logo

    again.. thanks
    Last edited by mexxmillion; 03-30-2009 at 07:12 AM.

  5. #45
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by jbarrett652 View Post
    I need help! Everytime I try to open afuwin i get an "error: loading driver" message. Am I missing something?
    Did you try to open it as administrator?

    Quote Originally Posted by mexxmillion View Post
    hi icchansan..
    thanks for the great write up..
    I am using Comapq Presario SR5395CF desktop
    Intel Quad-Core Q6700 2.66 GHz)
    same asus mobo
    8600GT
    4GB ram

    after BIOS flash. my install using iDeneb 10.5.5 works flawlessly..
    4x cores works, audio works, LAN works, geforce works..
    now my compaq boots up showing HP logo

    again.. thanks
    Oh nice, I think your the 1st member who try with a Presario, nice to hear that it works for you, enjoy
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #46
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default I need help!

    I NEED HELP! my first post. Ive been reading A LOT about the osx86. So i have a custom configured HP Elite desktop. Here are my computer specs:

    HP PAVILION GG755AV-ABA m8100y
    Board: ASUS Tek Computer INC Berkeley 1.xx
    Bus clock: 267 Megahertz
    BIOS: American Megastandard Inc 5.07

    Processor: 2.67 Intel Quad Q6700

    Nvidia Geforce 8500 GT

    Bus Asapters Intel ICH8r/ICH9r SATA Raid Controller

    Creative SB X-fi
    Hauppauge Win TV HVR 1800
    Realtek High Def Audio

    Communications Intel 82566DC-2 Gigabit Network Connection


    Now my question is can i install OSX86 without any problem?

    Second question is what motherboard do i have? and what setting do i need to use during install?

    Third what are my steps to install.

    I AM VERY EXCITED ABOUT THIS project and if i can get it working i will be EXTREMELY HAPPY!

  7. #47
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Hey there jateshk, download the full version of everest, it will tell you your full hardware, so we can tell you if youŽll be able to install ;>
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  8. #48
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Did you try to open it as administrator?




    Oh nice, I think your the 1st member who try with a Presario, nice to hear that it works for you, enjoy
    Yeah Im opening it up as the admin. I tried using the "aptio" gui that comes with the download and now the error says "firmare does not have flash support." this is my config:

    Intel Core 2 Quad 2.4 ghz
    Geforce 9300ge
    Intel(R) ICH8R/ICH9R/ICH10R SATA RAID Controller
    motherboard name is unknown
    bios: ami

    Thank. By the way my comp is an hp elite 9400but it was refurbished so Im not sure what has been replace from the stock hardware.

  9. #49
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    hmm you better check whats your mobo model before trying this man.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  10. #50
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Hey there jateshk, download the full version of everest, it will tell you your full hardware, so we can tell you if youŽll be able to install ;>
    Downloaded Everest. Here is the info i got:

    CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6700, 2666 MHz (10 x 267)
    Motherboard Name Asus Berkeley
    Motherboard Chipset Intel Bearlake G31
    BIOS Type AMI (08/08/07)

    Display:
    Video Adapter NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB)
    Video Adapter NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB)

    Multimedia:
    Audio Adapter Realtek ALC888/1200 @ Creative SB X-Fi Sound Card
    Audio Adapter Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-2]

    Network Adapter Intel(R) 82566DC-2 Gigabit Network Connection (192.168.1.6)
    Network Adapter USB Wireless 802.11 b/g Adaptor

    FireWire Controller AT&T/Lucent IEEE1394 FireWire Controller (PHY: Agere LFW3226/3227)



    Will it work??? After goggling..i think my motherboard is ASUS IPIBL-LA. Now what settings would i use during my install and post install with the hardware that i have?

    Thanks soooo much icchansan!
    Last edited by jateshk; 03-30-2009 at 11:09 PM.


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 100
    Last Post: 02-13-2011, 08:36 PM
  2. hp pavilion elite desktop m9340f HELP!!!! PLEASE!!
    By kevinmdj in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-17-2010, 08:19 PM
  3. How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop
    By icchansan in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 655
    Last Post: 02-28-2009, 04:16 AM
  4. How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop
    By icchansan in forum Installation
    Replies: 554
    Last Post: 02-13-2009, 06:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:37 AM.
twitter, follow us!