Page 43 of 54 FirstFirst ... 23333435363738394041424344454647484950515253 ... LastLast
Results 421 to 430 of 533
Discuss How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop at the Installation - Hackint0sh.org; Originally Posted by suzukiboi I was hoping that someone might be able to give me ...
  1. #421
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by suzukiboi View Post
    I was hoping that someone might be able to give me a hand.
    I have a HP elite M9150f
    I have a Iatkos v7
    I have now tried installing OSX about 12 ties and i get to the grey mac screen and it wont let me go past there. I have tried -v, -s, -f, -cpus=1, -cpus=2 all with no response. When i tried it on my laptop which didnt work either it got to the grey mac screen and then i could slide the power button and it would go allthe way to a apple keyboard error and freeze up but when i try to press the power button on my desktop it just shuts it off right away.
    I have
    Intel core 2 quad q6600
    MMX, SSE, SSE2, SSSE3, EM64T
    Motherboard
    ASUSTeK Benicia
    chipset intel p35/g33/g31
    Southbridge intel 82801R (ICH9R)
    Lpcio Fintek F8000
    Bios
    American Megatrends Inc.
    Version 5.15
    date 12/31/2007
    Graphics card
    NVIDIA GeForce 8500GT

    I am trying to install it onto a seagate freeagent go P/N 9nn2a3-500 because my computers hard drives are in raid configuration with windows vista, windows 7, and ubuntu.

    Any advice or ideas would be greatly appreciated.
    Thank you.
    I'll get my step-by-step up later tonight. It should answer most of your questions. One question though, are you actually using the RAID, or just in RAID mode?
    Last edited by mangina; 10-23-2009 at 11:42 PM.


  2. #422
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    God I feel like such a newb. Is this tutorial applicable to an HP A6620F I have? There was one person in this thread with one (that I could find through my exhaustive searching) and they had a bunch of issues however his post was made 11/30/2008 almost a year ago. As a matter of fact many of the posts I find on the internet are from last year using 10.5.4/5 builds.

    My specs are as follows:
    Model: Hp Pavilion a6620f
    CPU: Intel Pentium Dual Core 2.5 GHz - E5200
    RAM: 4GB
    MoBo: ASUS IPIBL-LB
    Chipset: Intel G33

    And I am looking to install hopefully a later version of Leopard or Snow Leopard, can anyone just provide me with a bit of assistance, I'd greatly appreciate it!

    Also by the way, I've tried PMing the 3 people I found across the internet that have this computer and were successful with installing a form of leopard but unfortunately these people tend to have 1-5 posts only and were last active over a year ago.
    Last edited by Ricorich196; 10-24-2009 at 01:48 AM.

  3. #423
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Ricorich196

    This tutorial should work flawlessly for you to install with iatkos v5. I did it back in march without any real issues. Do you already have Windows installed? What mode is/are your hard drive(s) set to? Do you have any add-on graphics cards or anything?
    HP Pavilion a6544f
    iAtkos v7 (10.5.8), Asus IPIBL-LB 5.23 BIOS, Intel Quad Core Q6600, 8GB RAM (800mhz), 150GB Raptor-640GB-1.5TB, nVidia GTX260 Dual-DVI (Working), ALC888S (Working except SPDIF), Onboard LAN (Working)

  4. #424
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I followed this, Got QE and CI on 8500GT running (10.5.6) - InsanelyMac Forum, and everything works now.

  5. #425
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I PM'ed you Mangina, but I guess I'll just post here as well

    I have Windows Vista installed on it, my hard drive should be in it's default configuration (no RAID), and unfortunately this computer is as stock as it comes so integrated Intel graphics (yay!/sarcasm). The computer is brand new, has only been powered on once, and has been sitting in a room for about 2 months since my plan for it was for this purpose specifically but between class/work I haven't had any time.

    I actually got a PM from someone over at insanelymac who did it on his A6620f last year and he told me that I should use iDeneb 10.5.5 (as "newer isn't always better" <- his words).

    His original post is as follows on I.M.

    I finally got it working on an HP Pavilion a6620f PC. If you have an HP with 2.5 GHz and the card reader up front, you probably have the same thing.

    So, to start off, you will need to flash the Bios. This isn't as scary as you might think. Bash. did it here with an excellent guide (the motherboards are the same).
    In the bios, under advanced set it to AHCI mode if it isn't already (not RAID or IDE).
    I used iDeneb 10.5.5, which I recommend because I tried Kalyway, Leo4all, JaS, and others. None of them worked.
    Install iDeneb, it should boot fine. Do not choose any extra options other than for audio: ACL888.

    Now, insert an Ubuntu live cd or something like it. You need to mount the hard drive that contains the new installation.
    Navigate to /System/Library/Extensions. Remove AppleIntelCPUPowerManagement.kext.
    Now boot into the chameleon bootloader for iDeneb off the hard drive.
    Press F8 for advanced options. Boot in safe mode ( -x ).

    Now everything should boot fine. Start the Disk Utility (type utility in spotlight). Repair the permissions on the disk. Update from Apple, reboot.

    There you go!
    Now I'm new to all this, I've been running Ubuntu on my main computer for roughly about a year, and Windows 7 RC since it was released. Now my thinking is shouldn't a newer version of iDeneb have better driver support?

    His PM is as follows
    I'm not sure I could remember how to do it. My thread is my best guess on how to. I had to go with an older version I believe, newer doesn't always equal better when it comes to compatability. Also, expect no sound or video acceleration.
    Now is lack of sound/video acceleration due to the integrated graphics/sound or due to lack of driver support due to him using an older version of iDeneb?

    I greatly appreciate any help, tips, and pointers you can give me. =)


  6. #426
    Newbie Array aatkco's Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have hp pavilion elite m9651me
    i can't flas my bios v5.39
    i installed afwin and i click flash then i close the app
    i re-open it to find that nothing changed !

  7. #427
    Professional Array ouija's Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    26

    Default

    Quote Originally Posted by aatkco View Post
    I have hp pavilion elite m9651me
    i can't flas my bios v5.39
    i installed afwin and i click flash then i close the app
    i re-open it to find that nothing changed !
    What OS are you running? If Windows Vista, make sure you run program as Administrator (right-click on Afwin and select run as admin). Not too sure if it works with Windows 7, but the same would apply.

  8. #428
    Newbie Array aatkco's Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ouija View Post
    What OS are you running? If Windows Vista, make sure you run program as Administrator (right-click on Afwin and select run as admin). Not too sure if it works with Windows 7, but the same would apply.
    I have windows vista , i disabled auc since i bought it so all programs are being run as adminstartor

  9. #429
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    im still having issues with my ethernet. everything works with the help of everyone in this forum...

    i tried using the link and installing efi studio. but after i add the ethernet and restart it seems that it cannot detect the video card or something. the screen goes to sleep. i only changed the ethernet and not the video card. anything to fix this?

    using hp elite m9000t
    asus iplib-la mobo
    4gb ballistix ram
    2 TB drive

  10. #430
    Newbie Array aatkco's Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 100
    Last Post: 02-13-2011, 08:36 PM
  2. hp pavilion elite desktop m9340f HELP!!!! PLEASE!!
    By kevinmdj in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-17-2010, 08:19 PM
  3. How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop
    By icchansan in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 655
    Last Post: 02-28-2009, 04:16 AM
  4. How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop
    By icchansan in forum Installation
    Replies: 554
    Last Post: 02-13-2009, 06:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:48 PM.
twitter, follow us!