Page 30 of 54 FirstFirst ... 1020212223242526272829303132333435363738394050 ... LastLast
Results 291 to 300 of 533
Discuss How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop at the Installation - Hackint0sh.org; Thanks icchansan and forrestsun for replying! In installed a retail copy of Leopard, 10.5.6. And, ...
  1. #291
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks icchansan and forrestsun for replying! In installed a retail copy of Leopard, 10.5.6. And, actually, after I posted yesterday, I read a few more posts here and managed to get audio working from some kexts icchansan posted earlier. I tried the LAN driver forrestsun posted but my internet is still dead (my ethernet light is green all the time). I even double checked the wires and still no luck. My main priority is the internet since typing on a little netbook is not as fun as my full sized keyboard *continues to look around for solutions*, please let me know if you guys have any more ideas to solve my internet issue. Thanks.


  2. #292
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Quote Originally Posted by Smokieee View Post
    Thanks icchansan and forrestsun for replying! In installed a retail copy of Leopard, 10.5.6. And, actually, after I posted yesterday, I read a few more posts here and managed to get audio working from some kexts icchansan posted earlier. I tried the LAN driver forrestsun posted but my internet is still dead (my ethernet light is green all the time). I even double checked the wires and still no luck. My main priority is the internet since typing on a little netbook is not as fun as my full sized keyboard *continues to look around for solutions*, please let me know if you guys have any more ideas to solve my internet issue. Thanks.
    Check in the advanced tab in the BIOS, try with disabled or enabled, report back your results ;P

    and you also try to boot in force mode ;D

    More! did you add Efi string to your lan?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #293
    Senior Professional Array dray's Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    106
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Thumbs up

    icchansan,

    My mouse is acting a bit laggy. Is there a optical mouse kext to fix this issue?

    cheers
    HP Pavilion Elite m9340f Snow Leopard Retail 10.6.5 Intel Core 2 Quad, Asus IPIBL-LB, Mod BIOS 5.23 Nvidia GF 9500 GS 512 MB 6gb of RAM
    iPhone 4 4.1 JailBroken/Unlocked

    "Failure in people is caused more by lack of determination than lack of talent"

  4. #294
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    I can finally update! got my inet again at home, I will check all the issues
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #295
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Ok I updated! Seems to run faster maybe is just me XD long time without boot in OSX

    Audio is gone...

    I Will report everything I can

    Forrestsun, can you post a screenshot for your outputs and inputs? I got audio working here with the original kexts for 10.5.6

    Update:

    I will use your link forrestsun -stoled- XD

    Dray:
    Check this link, post #273
    Last edited by icchansan; 08-24-2009 at 04:13 AM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #296
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    20
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default



    This is on 10.5.6 but the same driver (as I posted before, from Tagura) also worked on 10.5.8. I had the driver installed in the extensions folder, not the extra folder of the chameleon partition.

    Now I am settling down on 10.5.6 retail as I couldn't get sleep to work on 10.5.8. There is now a sleepenabler on Insanelymac here
    [Guide] Vanilla Retail 10.5.7 with Chameleon v2 RC2 for Gigabyte GA-EP45-DS3L (Optional update to 10.5.8) - InsanelyMac Forum
    But I have not tried it. Let me know if you find out sth.

  7. #297
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Problem with bios back up apparently. - Hp a6433w

    Yes I followed your instructions and tried my best to back up my orignal bios file. But I think i did it wrong because the afuwin isnt loading the rom file to reflash it. Would anyone happen to have the same Hp a6433w model that I do, and If so can you make me a back up of the bios correctly? *cries*

  8. #298
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by MagnaCF View Post
    Yes I followed your instructions and tried my best to back up my orignal bios file. But I think i did it wrong because the afuwin isnt loading the rom file to reflash it. Would anyone happen to have the same Hp a6433w model that I do, and If so can you make me a back up of the bios correctly? *cries*
    I get an error system fan has failed... but the fan is still running so should i just not worry about this?

  9. #299
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Quote Originally Posted by MagnaCF View Post
    Yes I followed your instructions and tried my best to back up my orignal bios file. But I think i did it wrong because the afuwin isnt loading the rom file to reflash it. Would anyone happen to have the same Hp a6433w model that I do, and If so can you make me a back up of the bios correctly? *cries*
    Whats your Motherboard model? What OS are you using to MOD your BIOS? did you remember to run as administrator? to backup your BIOS just need to press save, like a doc file.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  10. #300
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Whats your Motherboard model? What OS are you using to MOD your BIOS? did you remember to run as administrator? to backup your BIOS just need to press save, like a doc file.
    "to backup your BIOS just need to press save, like a doc file." I did run as an admin but your guide didn't tell me how to back it up, you said to just do it...
    Well that would have been useful info in your guide T_T!!! ummm okay my

    Motherboard manufacturer's name: Asus IPIBL-LB
    HP/Compaq name: Benicia-GL8E

    Vista home primium. So can anyone help me?


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 100
    Last Post: 02-13-2011, 08:36 PM
  2. hp pavilion elite desktop m9340f HELP!!!! PLEASE!!
    By kevinmdj in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-17-2010, 08:19 PM
  3. How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop
    By icchansan in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 655
    Last Post: 02-28-2009, 04:16 AM
  4. How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop
    By icchansan in forum Installation
    Replies: 554
    Last Post: 02-13-2009, 06:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:28 AM.
twitter, follow us!