Page 2 of 54 FirstFirst 1234567891011122252 ... LastLast
Results 11 to 20 of 533
Discuss How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop at the Installation - Hackint0sh.org; First I would like to thank icchansan for the great tutorial!! It helped me get ...
  1. #11
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Montréal
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    First I would like to thank icchansan for the great tutorial!!

    It helped me get my HP m9340f up and running with the 5.17 bios mod.

    I also have sound and networking works fine.

    My video card though is another story, i have tried everything I could find on this forum and elsewhere and I did not get my hardware acceleration to work. Information is also very fragmented and I might not have done it right.

    I have re-installed iatkos v5i, opengl 10.5.5 framework and the 9000 series drivers i found in some other thread.

    My video card can detect my monitors, i see the 512 ram in the system diagnostics, but whenever I try to open a video editing program it tells me that I have 0 vram!!! and that quartz extreme is not working, even if I enabled it with the OSX86 utils.

    Please please I need my damn 9500GS to work with hardware acceleration!!

    Thank you all for your time!


  2. #12
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Good to hear that check the OLD comments, theres a couple users with that video card they post how to do it, or google it cuz that video have QE/CI Support, good luck and report back if you have success
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #13
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Montréal
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I'm missing something, I keep reading about a solution but can't find the post explaining it in this 60+ pages thread.

    I did the custom nvidia card setup, but after a reboot, nothing has changed, and I can't find the custom string that I just created, as if I didn't change a thing.

    Something that I never seen anyone write about, is the graphic device ID important? does it have to be setup somewhere? In my case its 0x0644.

    Other than the OSXtools do i need some other software to install???

    Sorry for reasking the same thing, i'm very efficient with search engines and tech stuff doesn't frighten me one bit (it's part of my day job), but this is simply not working
    Last edited by Malek; 03-24-2009 at 06:32 PM.

  4. #14
    MHR
    MHR is offline
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yeah I got the following specs:

    Q6600
    ASUS IPIBL-LA
    4GB RAM
    8600GT
    Plenty Of Hard Drive
    CWD-854 RT73 USB WLAN

    and I want to know is the driver for the CWD-854... I installed the one you listed... it said no device... I tried another one from another site by Prasys... it works occasionally but when it does you have to go through of processes of unplugging it replugging... and taking a long time to connect to my wireless... how do I get my WLAN to work properly?

  5. #15
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    MHR, theres a problem with some HP Models dont ask me why, but they some ppl need to boot in force mode, it will fix the issue
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #16
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Malek View Post
    I'm missing something, I keep reading about a solution but can't find the post explaining it in this 60+ pages thread.

    I did the custom nvidia card setup, but after a reboot, nothing has changed, and I can't find the custom string that I just created, as if I didn't change a thing.

    Something that I never seen anyone write about, is the graphic device ID important? does it have to be setup somewhere? In my case its 0x0644.

    Other than the OSXtools do i need some other software to install???

    Sorry for reasking the same thing, i'm very efficient with search engines and tech stuff doesn't frighten me one bit (it's part of my day job), but this is simply not working
    As you can see Dray in the OLD comments have the same video card, and others users

    HP Pavilion Elite m9340f iATKOSv5i 10.5.6, Intel Core 2 Quad, Asus IPIBL-LB, Mod BIOS 5.23 Nvidia GF 9500 GS 512 MB 6gb of RAM
    Check his comments or google it.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #17
    MHR
    MHR is offline
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    MHR, theres a problem with some HP Models dont ask me why, but they some ppl need to boot in force mode, it will fix the issue
    okay... do I need to edit the info.plist for your driver you supplied?

    and thats like -f right... force mode?

  8. #18
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Montréal
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    As you can see Dray in the OLD comments have the same video card, and others users



    Check his comments or google it.
    Quote Originally Posted by dray
    I have successfully updated all drivers on my hackintosh. I now have correct video drivers and resolution, ethernet and sound working. Persistence pays off !! Many thanks go out to icchansan and these countless threads/forums.

    hheheheh i'm still looking all over, found this in the old thread at page 31... i read the whole thread to that post and he never says how he did it :p...

    i'll keep looking

  9. #19
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    MHR, yeah force mode is -f in darwin

    Malek, heres a tip, insanelymac
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  10. #20
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Noone can help me?


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 100
    Last Post: 02-13-2011, 08:36 PM
  2. hp pavilion elite desktop m9340f HELP!!!! PLEASE!!
    By kevinmdj in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-17-2010, 08:19 PM
  3. How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop
    By icchansan in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 655
    Last Post: 02-28-2009, 04:16 AM
  4. How to install Leopard on HP Pavilion Elite Desktop
    By icchansan in forum Installation
    Replies: 554
    Last Post: 02-13-2009, 06:00 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:33 AM.
twitter, follow us!