Results 1 to 2 of 2
Discuss Help needed with iDeneb 1.3 installation at the Installation - Hackint0sh.org; Hi everyone, I've been trying to install iDeneb v1.3 10.5.5 on my system, and I ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Help needed with iDeneb 1.3 installation

    Hi everyone,

    I've been trying to install iDeneb v1.3 10.5.5 on my system, and I can get through the installation but after the reboot i run into problems. Here is my system:

    - Gigabyte GA-EP35-DS3L Motherboard
    - Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz CPU
    - nVIDIA GeForce 8600 GTS
    - 2GB Corsair DDR2 1066MHz RAM
    - Maxtor 250GB SATA HD

    I've tried the install a few times with different patches selected, but each time after the installation completes i reboot and end up with this screen:



    I've tried typing -v to get into diagnostic mode, but once that's completed it just goes back to the setup program from the DVD. If i take the DVD out of the drive before typing -v, it goes through diagnostics but then the screen goes blank. I've also tried typing -x to get into safe mode, but it doesn't seem to change anything. I've been working from this tutorial, but i can't figure out where to find/how to install drivers for my 8600GTS card, or if the 9000 series drivers would work.

    If anyone has any ideas where i'm going wrong, or if you can tell me which patches i need to apply in installation, i would be extremely grateful.

    Cheers.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    How did you customize? this mobo should be easy to install...
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Help needed for Installation
    By karthik_818 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 07-15-2009, 07:27 PM
  2. Help needed with software installation
    By Journeyjoe in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 3
    Last Post: 07-13-2009, 09:37 PM
  3. ideneb 1.4 help needed - nearly all working
    By labrat51 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 06-16-2009, 04:00 PM
  4. iDeneb v1.3 - Help needed getting online!
    By ActionJaxon666 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 02-17-2009, 02:24 PM
  5. ideneb v1.3 5.5 Install Help Needed
    By Paroosh in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2009, 12:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:04 PM.
twitter, follow us!