Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 27
Discuss Help Installing iAtkos 4/5i on Asus G50v at the Installation - Hackint0sh.org; Hey guys, can anyone help me with my installation of iatkos on Asus g5ov ? ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Help Installing iAtkos 4/5i on Asus G50v

    Hey guys, can anyone help me with my installation of iatkos on Asus g5ov ? I sucessfully installed it but the system hangs at the apple logo screen.

    I already have vista x64 and ubuntu x64 installed successfully and am able to access the Mac installation folder in ubuntu. Is there anyway i could modify the files form linux to have mac boot normally ?



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    errr no

    Can you tell us your full specs?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    errr no

    Can you tell us your full specs?
    Thanks for replying. Here are my specs:
    Intel Core 2 Duo P8400 2.26G
    NVIDIA GeForce 9700M GT
    512MB VRAM DDR3
    Vista Ultimate X64
    Linue Ubuntu X64
    200GB


    And i had to use the "cpus -v" method to get it to install.

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Here are more spec details about my computer:

    Memory (RAM): 4095 MB @ 800Mhz
    CPU Info: Intel® Core™2 Duo CPU T9400 @ 2.53GHz
    CPU Speed: 2526.7 MHz
    Sound card: Speakers (Realtek High Definition)
    Display Adapters: NVIDIA GeForce 9700M GT | NVIDIA GeForce 9700M GT | RDPDD Chained DD | RDP Encoder Mirror Driver
    Monitors: 1
    Screen Resolution: 1680 X 1050 - 32 bit
    Network: Network Present
    Network Adapters: Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.0) | Intel® Wireless WiFi Link 5100 | Bluetooth Device (Personal Area Network)
    CD / DVD Drives: E: HL-DT-STDVDRAM GSA-T50N
    COM Ports: NOT Present
    LPT Ports: NOT Present
    Mouse: 8 Button Wheel Mouse Present
    Hard Disks: C: 200GB
    USB Controllers: 8 host controllers.
    Firewire (1394): Not Detected
    PCMCIA (Laptops): Not Installed
    Manufacturer: American Megatrends Inc.
    Product Make: G50V
    Motherboard: ASUSTeK Computer Inc. G50V
    Modem: Not detected

    Would be glad if someone would help me out. What I need to select at the customize screen ?

  5. #5
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Enable XD Bit in the BIOS, in the customize, install vanila kernel, AppleSMBIOS 800, nvkush if is there, Realtek RTL8168C have to be there, dunno your wifi or audio chipsets, PS2nub, this is what i can tell you so far
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for replying. I will post back when i finish trying it..

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yeah, it didnt work at all. I also have ideneb and installed it sucessfully but i cant get past the apple logo screen once it restarted. What should i do now ?

  8. #8
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    try this please:
    cpus=1 -v
    If it get stuck or give you any error please post back or post a photo

    good luck
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    try this please:

    If it get stuck or give you any error please post back or post a photo

    good luck
    Man, i got it to boot and everything in safemode however, a notice came up saying something about restart files is corrupt and asked if it should fix it, I clicked yes and it just shut of on me again... ?

  10. #10
    IRC Netadmin
    Team of Hackint0sh
    Array f41qu3's Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,572
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by neosheperd View Post
    Man, i got it to boot and everything in safemode however, a notice came up saying something about restart files is corrupt and asked if it should fix it, I clicked yes and it just shut of on me again... ?
    Haz picture of error?
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.

    Twitter: @f41qu3 @hackint0sh @hmbt_org @iphone_dev


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. iAtkos Sucessfull install on Asus G50v but need some help
    By Qix3l in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 12-05-2011, 11:21 PM
  2. iAtkos Sucessfull install on Asus G50v
    By Qix3l in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-2010, 03:09 PM
  3. Hackint0sh on Asus G50v
    By xshad0wfx in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2009, 08:36 AM
  4. Problem installing iatkos v7 on Asus X51L
    By dj_ego in forum Distributions
    Replies: 1
    Last Post: 07-20-2009, 04:11 PM
  5. installing iatkos 5 on asus g50
    By blackplague85027 in forum Dual Booting
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2009, 05:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:24 AM.
twitter, follow us!