Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27
Discuss Help Installing iAtkos 4/5i on Asus G50v at the Installation - Hackint0sh.org; So any new progress on getting an image to work on the ASUS G50 series ...
  1. #21
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default ASUS G50 Install help

    So any new progress on getting an image to work on the ASUS G50 series notebook? I've gotten Jas 10.5.4 an iDeneb 10.5.5 to install but can't get either to boot. I get the package 0 error and then it can't find OS I've tried many different boot commands with no luck. Installed both many times with different drivers, no luck. I feel like it's so close to working. I do have Xelabos VMware version running in Vista Ultimate.


  2. #22
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    No news yet? I also have a G50V now, and I would really love to have leopard on it :\

  3. #23
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default No Luck for me yet

    Though I haven't been actively trying to get it working. I have not loaded a custom Bios, just don't feel like going there yet. I do have working version of a VMware image and that is sufficient so far.

  4. #24
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question

    Has anyone been able to accomplish this yet with an asus g50v?

    I tried to install iATKOS v5i, but as soon as i boot up from the dvd, i get the "press any key to boot from cd" so i do, then i see the white apple screen for about 3 seconds, then just reboots.

    I tried to hit -v -x -t, but there is no command line interface to do so.


    Any advice/help?

    Thanks!

  5. #25
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Talking G50V iDeneb

    I have a G50VT-X5, basically same hardware all around but it's a 9800m GS. I've managed to get OS 10 installed, but I'm getting the Mac Frameworks error. I'm tinkering around a bit to try to get it rolling. If anyone has any suggestions I'd love to read them


  6. #26
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Well, I have got mine working with iatkos 7. I basically installed the iatkos 7 with booting from dvd cpus=1
    and then, installed on external hdd (didnt want to change the hdd partitioning-express gate thing)
    whle starting, it was stuck at mac framework loaded. I rebooted, at the start pressed f8 and run with :

    -x -v "Graphics Mode" = "1024x768x32@85"
    it boots into mac,

    the resolution is bad, but ethernet works out of the box with this if you choose r1000 drivers...
    audio wifi don't work, the graphics chip is not working well enough to say it is fully performing sees 32mb, probably due to -x in our code. with HD though...

    i think several things to be done here, the audio, the graphics card and this reason for crashing. I believe since the monitor is 1366xsth on this, it is crashing; but again, without -x it doesn't boot again, i don't know that is where i got to, hope works for somebody.

  7. #27
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I realize this is a really old thread so Im sorry, but has anyone gotten any luck with this? I used the iAtkos7 and it worked as the last guy described, the video being very glitchy and the audio just wont work Did anyone have luck finding some Kexts or have better luck upgrading to SL?

 

 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. iAtkos Sucessfull install on Asus G50v but need some help
    By Qix3l in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 12-05-2011, 11:21 PM
  2. iAtkos Sucessfull install on Asus G50v
    By Qix3l in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 04-01-2010, 03:09 PM
  3. Hackint0sh on Asus G50v
    By xshad0wfx in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-31-2009, 08:36 AM
  4. Problem installing iatkos v7 on Asus X51L
    By dj_ego in forum Distributions
    Replies: 1
    Last Post: 07-20-2009, 04:11 PM
  5. installing iatkos 5 on asus g50
    By blackplague85027 in forum Dual Booting
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2009, 05:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:28 AM.
twitter, follow us!