Results 1 to 2 of 2
Discuss Help! Installation and Hardware Issues at the Installation - Hackint0sh.org; Hi everybody! This is my first post so excuse me if I am not so ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question Help! Installation and Hardware Issues

    Hi everybody! This is my first post so excuse me if I am not so clear =)

    Well, I need a little help. First; I like to know what kind of OSX86 distribution will be OK with this specs:

    CPU Type AMD Sempron LE-1300, 2300 MHz SSE/SSE2/SSE3
    Motherboard Name ECS GeForce7050M-M
    Motherboard Chipset nVIDIA nForce 7050 PV-630a, AMD Hammer
    System Memory 1792 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
    Video Adapter NVIDIA GeForce 7050 PV / NVIDIA nForce 630a (256 MB)
    Audio Adapter Realtek ALC662 @ nVIDIA MCP68 - High Definition Audio Controller
    Disk Drive Western Digital WD3200AAJS-00B4A0 SATA Device (298 GB, IDE)
    Disk Drive Western Digital WD400BB-75FJA1 ATA Device (37 GB, IDE)
    Optical Drive Sony CD-RW CRX230ED ATA Device
    Optical Drive Samsung CDDVDW SH-S223F SATA Device
    Network Adapter NVIDIA nForce 10/100 Mbps Ethernet

    And, one more thing (); I already have installed Kalyway 10.5.2 in my 40 GB IDE HDD; the installation finished succesfully; but when I try to boot and check the boot with -v -that means verbose right?- I get stuck in the following error:

    "Coult not establish network configuration, no network interfaces, could not update platform UUID"

    Does anyone know what I need to do if I re-install OSX?
    Or this is because I choose the wrong/inadequate version off OSx86?

    Well; again, excuse my self for being not-so-clear...And for being such a noob
    Thanks, I really apreciate your help



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    How did you customize? did you try to boot using cpus=1 -v?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. a few hardware issues
    By kkellyybrownn in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 10-02-2010, 01:35 AM
  2. AMD Installation Issues
    By HLReiku in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 07-16-2010, 10:10 PM
  3. Installation Issues.
    By iSee_iBelieve in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-11-2009, 09:57 PM
  4. installation issues?
    By aleale97 in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-06-2009, 10:08 PM
  5. A Few Hardware Issues...
    By dogzilla in forum Hardware
    Replies: 5
    Last Post: 10-05-2007, 07:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:45 AM.
twitter, follow us!